ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ, ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΗ Δ/ΝΣΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΣΕΡΡΩΝ, κ. ΚΩΣΤΑ ΤΕΝΕΚΕΤΖΗ

Αξιότιμε Κύριε Διευθυντά, 

Με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων σας, σας συγχαίρω θερμά και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο και σύνθετο έργο σας. Παράλληλα, θα ήθελα να σας εκφράσω το απαράμιλλο ενδιαφέρον του Επιμελητηρίου Σερρών στα θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και την παιδεία γενικώς. 

Τρανό παράδειγμα του έμπρακτου και ουσιώδους ενδιαφέροντός μας είναι και η εξαιρετική δράση (σ.σ. Μαθητών Επιχειρείν) που συνδιοργανώσαμε μαζί τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών τον Απρίλιο του 2015 και η οποία κατά κοινή ομολογία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Το «Μαθητών Επιχειρείν», είναι η γιορτή της μαθητικής επιχειρηματικής δημιουργίας, στην οποία συμμετείχαν εννέα(9) συνολικά σχολεία από το Ν.Σερρών με επτά(7) επιχειρηματικά σχέδια. 

Επιθυμία της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Σερρών είναι η διεξαγωγή της ίδιας εκδήλωσης, ακόμη πιο ενδυναμωμένης και μαζικής από απόψεως συμμετοχών, και κατά την τρέχουσα εκπαιδευτική χρονιά.

Ελπίζουμε να σας έχουμε και φέτος συμπαραστάτες. 

Καλή επιτυχία στο έργο σας. 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος
Χρήστος Μέγκλας