Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Σερρών, στη 10η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας.

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας  για τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Σερρών, στη 10η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας, που πραγματοποιήθηκε από 8 έως 13 Οκτωβρίου 2010. Το περίπτερο του ΕΒΕΣ ξεχώρισε για άλλη μια φορά για τα εξαιρετικά προϊόντα των είκοσι περίπου σερραϊκών επιχειρήσεων που συμμετείχαν.

Tη σερραϊκή παρουσία στην Καρδίτσα οργάνωσαν οι υπάλληλοι Δ. Νικολαϊδης και Στ. Σίκαλος προωθώντας τα προϊόντα των Σερραίων Επιχειρηματιών. Στην Έκθεση παρευρέθη και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ, κ. Αριστείδης Δρογαλάς, δεχόμενος τα συγχαρητήρια για τη σερραϊκή παρουσία καθώς και τις δράσεις του Επιμελητηρίου Σερρών, όπως φαίνεται και από την ευχαριστήρια επιστολή που παραθέτουμε:

  

          "Με την παρούσα θα ήθελα να εκφράσω τόσο σε σένα προσωπικά, όσο και στα λοιπά μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, τις θερμές ευχαριστίες για την συμμετοχή σας στην «10η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας», που οργάνωσε το Επιμελητήριο Καρδίτσας.

          Η παρουσία των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου  σας συνέβαλλε στο να καθιερωθεί η  Έκθεση ως θεσμός στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι όχι μόνο του Νομού αλλά και της Κεντρικής Ελλάδας γενικότερα.

          Είμαι σίγουρος ότι η στενή συνεργασία μας θα συνεχισθεί, επ΄αγαθό τόσο των μελών μας, όσο και των παραγωγικών τάξεων που εκπροσωπούμε.

                                                Με συναδελφικούς χαιρετισμούς 

                                                                   Ο Πρόεδρος

                                                             Κώστας Ψημμένος"

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ