Συμμετοχή του Ν. Σερρών στην 78η Δ.Ε.Θ.(7-15/09/2013) – Προσκόμιση Δήλωσης Συμμετοχής έως 9 Αυγούστου 2013 στο Επιμελητήριο.

 Αγαπητοί Συνάδελφοι,

    Ύστερα από την πολύ επιτυχημένη παρουσία του Ν. Σερρών στην 77Η ΔΕΘ, στην οποία το περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών τιμήθηκε για την καλύτερη παρουσία,  ετοιμάζουμε και για τη φετινή 78Η ΔΕΘ (7-15/9/2013) την επιχειρηματική, τουριστική, πνευματική και πολιτιστική παρουσία του Νομού Σερρών.
       Στην καρδιά της Βορείου Ελλάδος, για μία ακόμη χρονιά, στο μεγαλύτερο οικονομικό γεγονός της χώρας, στην 78η Δ.Ε.Θ. 2013, επιδιώκουμε ο Νομός μας να δώσει ακόμα πιο δυναμικό «παρών», στο Κεντρικό περίπτερο 12 της Δ.Ε.Θ., το οποίο εξασφαλίσαμε κατόπιν συνεννόησης με τη Διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO αποκλειστικά για την προβολή του Ν. Σερρών.

        Στόχος μας είναι στο περίπτερό μας οι επισκέπτες να βρίσκουν ό,τι παράγει ο ευλογημένος σερραϊκός κάμπος, ό,τι κατασκευάζει και παρασκευάζει το μεράκι,  η τέχνη αλλά και η χρήση της υψηλής τεχνολογίας της σερραϊκής μεταποίησης, σε συνδυασμό με την ανάδειξη και προβολή του πλούσιου τουριστικού προϊόντος των Σερρών (αρχαιολογικό, ιστορικό, εκκλησιαστικό, φυσικό, οικολογικό κλπ).

         Η ανάπτυξη του τόπου μας, ιδιαίτερα στην παρούσα οικονομική συγκυρία, στη σημερινή δύσκολη εποχή, περνά μέσα από την προβολή και εξωστρέφεια των προϊόντων, εμπορευμάτων και υπηρεσιών των επιχειρήσεων της περιφέρειας.

    Σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο σερραϊκό περίπτερο 12 στην 78η Δ.Ε.Θ. 2013, έως την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013, συμπληρώνοντας και υπογράφοντας τη συνημμένη Δήλωση Συμμετοχής μεταξύ της επιχείρησής σας και της Δ.Ε.Θ.- HELEXPO, προσκομίζοντάς την σε πρωτότυπη μορφή στο Επιμελητήριο (όπου μπορείτε επίσης να προσέλθετε για να την συμπληρώσετε). Πληροφορίες: Ι. Κίρπιτσας, Γενικός Γραμματέας Επιμελητηρίου, κιν: 6945800661

Κόστος Ενοικίασης Χώρου:  Το Επιμελητήριο έχει εξασφαλίσει έκπτωση 45% από τις αρχικές τιμές της Δ.Ε.Θ. και τα stand περιλαμβάνουν:
•    Stand Τύπος 1/ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ:  Διατίθεται χώρος σε ίχνος εδάφους συμπεριλαμβανομένης της γενικής καθαριότητας.
•    Stand Τύπος 2/ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Περιλαμβάνει: διαχωριστικά, μετόπη με την επιγραφή του εκθέτη, αριθμό του stand, μοκέτα, 1 γραφείο, 1 τραπεζάκι, 3 καρέκλες, γενική καθαριότητα και ανά 16 τ.μ. μια πρίζα, δέκα ηλεκτρικά σποτ, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.
Ελάχιστος χώρος ενοικίασης: 6 τ.μ.

Καλύπτονται από το Επιμελητήριο:  Δικαιώματα εγγραφής και επιπλέον κόστη προβολής και παράλληλες εκδηλώσεις.

          .

Με τιμή
Ο Πρόεδρος

Χρήστος Μέγκλας
 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

Σχετικά Αρχεία: