Συνάντηση γνωριμίας της Procredit Bank με τον επιχειρηματικό κόσμο των Σερρών

Συνάντηση γνωριμίας διοργανώνει η αναπτυξιακή γερμανική Τράπεζα Procredit Bank με επιχειρηματίες όλων των κλάδων την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 στο Επιμελητήριο των Σερρών στις 18.00.
O Πρόεδρος της ProCredit Bank κ. Petar Slavov αφού ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Αθανάσιο Μαλλιαρά, τόνισε : “Χαιρόμαστε που εκκινούμε την αλληλογνωριμία της smart bank Procredit Bank με τον επιχειρηματικό κόσμο των Σερρών, με όραμα και φιλοδοξία να συμβάλουμε στην δημιουργία θέσεων εργασίας και να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής.
Η Procredit Bank υιοθετεί βέλτιστες διεθνείς πρακτικές με σκοπό την αναβάθμιση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των πελατών μας και προηγμένες υπηρεσίες ,εξισορροπώντας την ψηφιακή με την παραδοσιακή τραπεζική τακτική. Επίσης προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα τραπεζικών υπηρεσιών στις επιχειρήσεις, με απόλυτα διαφανείς όρους και προϋποθέσεις, χωρίς «κρυφές» χρεώσεις και προμήθειες.
Παράλληλα με τη δανειοδοτική της δραστηριότητα, θέλουμε η ProCredit Bank να είναι η «οικογενειακή τράπεζα» για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το αν χρειάζονται χρηματοδότηση.
Επιλέγουμε τα στελέχη μας να επισκέπτονται τους πελάτες μας στις εγκαταστάσεις τους, να συζητούν δια ζώσης τα σχέδια και τις προκλήσεις ανάλογα με τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιούνται. Έτσι τις επόμενες 3 ημέρες μετά την εκδήλωση θα πραγματοποιήσουμε επισκέψεις σε όσες επιχειρήσεις των Σερρών, εκδηλώσουν ενδιαφέρον.
Μέχρι σήμερα ,κατέληξε, τα πράσινα δάνεια αποτελούν το 70 % του συνολικού δανειακού χαρτοφυλακίου της στην Ελλάδα . Είμαστε ιδιαίτερα δραστήριοι στη χρηματοδότηση πράσινων έργων για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος (πράσινα δάνεια, δάνεια ενεργειακής απόδοσης , Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας).