Συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Σερρών είχε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών κ. Παναγιώτης Κοτρώνης

Δ.Τ. 12.5.2014
Συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη της Δ.Ε.
του Επιμελητηρίου Σερρών
είχε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών κ. Παναγιώτης Κοτρώνης

    Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Χρήστο Μέγκλα και μέλη της Διοικητικής επιτροπής του Επιμελητηρίου επισκέφτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Μαΐου 2014 ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών κ. Παναγιώτης Κοτρώνης, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους του συνδυασμού του, κ. Παγώνα Κιάκου και Κοσμά Λογοθετίδη. Ο κ. Μέγκλας έκανε λεπτομερή αναφορά στα προβλήματα των Επαγγελματιών δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση των υψηλών ποσοστών ανεργίας. «Πρώτα από όλα πρέπει να λύσουμε το θέμα της επιβίωσης, της ανεργίας και της μείωσης του πληθυσμού», τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών παρουσιάζοντας στον κ. Κοτρώνη στοιχεία που έχουν καταγράψει ομάδες εργασίας του Επιμελητηρίου. Ο κ. Μέγκλας αναφέρθηκε σε όλα τα σημαντικά προβλήματα, όπως το κλείσιμο επιχειρήσεων, το παραεμπόριο, η υπερφορολόγηση, η γραφειοκρατία κ.ά. 
    Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών  κ. Παναγιώτης Κοτρώνης και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του άκουσαν με ενδιαφέρον τις προτάσεις του Επιμελητηρίου Σερρών για την επίλυση των προβλημάτων, ενώ σε πολλά σημαντικά θέματα του Δήμου και των Επαγγελματιών, ζήτησε περισσότερες  και επιπλέον διευκρινήσεις (όπως  για τη ΒΙ.ΠΕ). Ο κ. Κοτρώνης υποσχέθηκε στενή συνεργασία με το Επιμελητήριο, ενώ στο περιθώριο της συνάντησης ζήτησε να ενημερωθεί από τον κ. Μέγκλα για το θέμα των γηπεδικών εγκαταστάσεων τονίζοντας ότι η κατασκευή ενός σύγχρονου γηπέδου είναι από τις προτεραιότητές του.