Συνάντηση με τουριστικούς πράκτορες απο τη Μολδαβία.

Πύλη εισόδου για την χώρα μας αποτελεί ο Νομός Σερρών για τους ταξιδιώτες από τις χώρες όπως η Ρωσία, Ουκρανία και Μολδαβία. Το γεγονός αυτό δίνει στα ξενοδοχεία των Σερρών ευκαιρία για συνεργασία με τα τουριστικά γραφεία των χωρών αυτών και προσέλκυση των τουριστών στα αξιοθέατα του Νομού.

Με σκοπό την ουσιαστική ενημέρωση τους για τα ξενοδοχεία του Νομού μας και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, το Επιμελητήριο Σερρών, η Ένωση Ξενοδόχων και η Νομαρχία Σερρών, ενόψει της Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia 2010 συνδιοργανωσαν info-tour για τουριστικά γραφεία της Μολδαβίας.

Από την πλευρά της αποστολής από τη Μολδαβία συμμετείχαν :

Sevastian Botnari – Πρόεδρος Εθνικής Ένωσης των Τουριστικών Γραφείων της Μολδαβίας

Leca Victoria  – Γενική Δ)ρια SIMEXIM TUR

Saracuta-Zavatin Viorica- Γενική Δ)ρια  PARADIS TUR

Marinutsa Maria  – Δ)ρια FAINTUR  

Andrei Rusu -Manager TATRABIS  

Melnic Oleg – Δ)της TUR-RETUR

Στο meeting, που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Σερρών, στην αίθουσα Γ. Χρηστίδης, στις  17/11/10, συμμετείχαν Σερραϊκές επιχειρήσεις τουρισμού, όπως:

Ξενοδοχεία: Elpida Resorts & Spa, Filippos Xenia, Elena, Galaxy, Epavlis, Refanidis, Villa Belles, Olympic, Erodios, Metropolis, Park Hotel

Limnaio, Aetopetra, Melina, Sirris Tours, Vasiliadis Travel .  

Οι τουριστικοί πράκτορες επισκέφθηκαν και φιλοξενήθηκαν από τις επιχειρήσεις : Elpida Resorts, Hotel Erodios, Λουτρά Σιδηροκάστρου, Κατασκηνώσεις Τζιώνη, Epavlis Hotel.

Γενική επιμέλεια του προγράμματος και μεταφραστική κάλυψη των συναντήσεων είχε το Γραφείο Γενικού Τουρισμού VASILIADIS TRAVEL.