Συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο του Πολιτιστικoύ Οδοιπορικού “Οι Δρόμοι της Ελιάς”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι την 02/07/2009 και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο (Αίθουσα Γ. Χρηστίδης) συνέντευξη τύπου από κοινού με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών, τον Δήμαρχο της πόλης,  τον Νομάρχη Μεσσηνίας, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και εκπρόσωπο του Πολιτιστικού Οργανισμού “Οι Δρόμοι της Ελιάς”, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Οδοιπορικού «Οι Δρόμοι της Ελιάς» που πραγματοποιούνται για πρώτη φορά φέτος στη Β. Ελλάδα από 15 Ιουνίου-19 Ιουλίου. Σε μια περίοδο γενικευμένης κρίσης και μείωσης των επιχειρηματικών αντικειμένων των ΜμΕ τα Επιμελητήρια καλούνται να αξιοποιήσουν κάθε ευκαιρία με στόχο την ανάπτυξη δικτύων και της ζήτησης στην εσωτερική αγορά επ’ ωφελεία των τοπικών οικονομιών.

Κατόπιν, στις 19:00 θα ακολουθήσει “Συνάντηση PARTENARIAT Μεσσήνιων Επιχειρηματιών με επιχειρηματίες της περιοχή μας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την παρουσίαση μεσσηνιακών προϊόντων από τους ίδιους τους Μεσσήνιους επιχειρηματίες και εν συνεχεία συζήτηση για ενδεχόμενη συνεργασία. Επίσης την αμέσως επόμενη ημέρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε και κατ’ ιδίαν ραντεβού με τους Μεσσήνιους επιχειρηματίες. 

Παράλληλα, την Παρασκευή 3/7/09, θα  λειτουργήσει εκθετήριο μεσσηνιακών προϊόντων στην Πλατεία Ελευθερίας και θα πραγματοποιηθούν διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις με θεματικό άξονα τον πολιτισμό της ελιάς όπως: έκθεση φωτογραφίας, εργαστήρι παιδικής ζωγραφικής, γευσιγνωσία ελαιοκομικών προϊόντων, παζάρι, μουσικές γέφυρες. Καλούνται όλοι οι Σερραίοι πολίτες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.