ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΛΛΙΑΡΑ, ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Με τις Διοικήσεις των Σωματείων Κρεοπωλών, Ψυκτικών – Κλιματιστικών, Αδειούχων Συντηρητών Αερίων & Υγρών Καυσίμων και Επισκευαστών Αμαξωμάτων & Βαφέων συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου 2021, στο πλαίσιο σειράς επαφών με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών.
Ο Πρόεδρος, Φάνης Καμπούρης, ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Χατζόπουλος, και η Ταμίας του Σωματείου Κρεοπωλών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, Διαλεχτή Παυλάκη, αφού αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις τους, συζήτησαν με τον κο Μαλλιαρά την καθιερωμένη συμμετοχή του Σωματείου στη SEREXPO και δήλωσαν πρόθυμοι να συνδράμουν σε κάθε εκδήλωση στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας με το Επιμελητήριο τα τελευταία χρόνια.
Ο Πρόεδρος, Νικόλαος Κουντουράς, και ο Ταμίας του Σωματείου Ψυκτικών – Κλιματιστικών, Βασίλειος Κανακάρης, ενημέρωσαν τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου για τα θέματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους και κυρίως για την αλληλοσύγκρουση συμφερόντων που παρατηρείται με συναφή επαγγέλματα.
Ιδιαίτερη έμφαση στην ολοκλήρωση της σύνδεσης των επιχειρήσεων και νοικοκυριών με το φυσικό αέριο έδωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου Αδειούχων Συντηρητών Αερίων & Υγρών Καυσίμων, Γιώργος Κοτσάνπαπας, κατά τη Συνάντηση του με τον κο Μαλλιαρά, όπου τον ενημέρωσε αναλυτικά για την αναγκαιότητα αυτής της σύνδεσης και για τα οικονομικά οφέλη του Νομού μας από αυτήν.
Ο Πρόεδρος, Χαράλαμπος Γκουντινόπουλος, και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο των Επισκευαστών Αμαξωμάτων και Βαφέων, παρουσίασαν στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου τα αιτήματα του Σωματείου τους, μεταξύ των οποίων είναι η διευκόλυνση πρόσβασης σε χρηματοδότηση, η διατήρηση σταθερού φορολογικού περιβάλλοντος, η οικονομική τους στήριξη από το Επιμελητήριο, η διοργάνωση καμπάνιας ενημέρωσης για την εύρεση εξειδικευμένων τεχνητών καθώς και η διοργάνωση συμμετοχής τους σε ειδικές εκθέσεις σε σχέση με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις (π.χ. ηλεκτρικά αυτοκίνητα).
Ο κος Μαλλιαράς, αφού ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους των επαγγελματιών για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου, τους διαβεβαίωσε ότι θα καταβληθεί από τη Διοίκηση κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση των αιτημάτων εκείνων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Επιμελητηρίου.