ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ 82ης ΔΕΘ (9-17/09/2017) – Ο κος Χρήστος Μέγκλας παρακολούθησε την ομιλία του Πρωθυπουργού, παρέστη στα Εγκαίνια των Περιπτέρων της ΚΕΕΕ, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και ξεναγήθηκε σε πολλά περίπτερα, μεταξύ των οποίων σε αυτό της Κίνας (τιμώμενη χώρα), και της ΔΕΔΑ Α.Ε.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ 82ης ΔΕΘ
Το άνοιγμα της 82ης ΔΕΘ βρήκε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστο Μέγκλα, στη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχε στις εργασίες της καθιερωμένης Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και συναντήθηκε με Πρόεδρους και μέλη των Διοικήσεων των άλλων Επιμελητηρίων καθώς και μέλη της Κυβέρνησης. Ιδιαίτερη συνομιλία είχε με τον Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης, Δημήτριο Παπαδημητρίου, τον οποίο προσκάλεσε να επισκεφθεί το Επιμελητήριο Σερρών για τη χάραξη για τα επόμενα χρόνια στρατηγικού σχεδίου αύξησης του Α.Ε.Π. του Νομού και του μέλλοντος των σερραϊκών επιχειρήσεων.
Ο κος Χρήστος Μέγκλας παρακολούθησε την ομιλία του Πρωθυπουργού, παρέστη στα Εγκαίνια των Περιπτέρων της ΚΕΕΕ, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και ξεναγήθηκε σε πολλά περίπτερα, μεταξύ των οποίων σε αυτό της Κίνας (τιμώμενη χώρα), και της ΔΕΔΑ Α.Ε., δεδομένης της προτεραιότητας που δίνει το Επιμελητήριο Σερρών στη σύνδεση του Νομού με το δίκτυο του φυσικού αερίου.