ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ Ν. ΣΕΡΡΩΝ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΤΡΥΜΟΝΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 π.μ. στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

Το Επιμελητήριο Σερρών, ως Εταίρος στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Κοινωνικός Στρυμόνας» και Συντονιστής Εταίρος της Δράσης «Δικτύωση», διοργανώνει την Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014, κι ώρα 10πμ στην Αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» του Επιμελητηριακού Μεγάρου, (3ος Όροφος), Συνάντηση Εργασίας μεταξύ των τοπικών αναπτυξιακών φορέων απασχόλησης και κατάρτισης του Νομού Σερρών, στο πλαίσιο του Θεματικού Άξονα 4 του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», της Κατηγορίας Παρεμβάσεων 1: Πρόληψη & Αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών κοινωνικών ομάδων του πληθυσμού, της Δράσης 3: Τοπικές Δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες.
Σκοπός της Συνάντησης  είναι η ενημέρωση των φορέων του Νομού για τις επιμέρους δράσεις που υλοποιεί το Επιμελητήριο, στο πλαίσιο του ΤΟΠ- ΕΚΟ «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση για την Απασχόληση στον Νομό Σερρών», καθώς και για τα οφέλη του Σχεδίου σε τοπικό επίπεδο.
Παράλληλα, κύριο θέμα συζήτησης θα αποτελέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αναπτυξιακοί Φορείς ως προς την υλοποίηση των σκοπών και στόχων τους, ενώ θα δοθεί η ευκαιρία να διατυπωθούν προτάσεις προς ενίσχυσης της απασχολησιμότητας και του μορφωτικού επιπέδου του δυνητικά ενεργού πληθυσμού κα κατ’ επέκταση της ενδυνάμωσης της τοπικής αγοράς και οικονομίας των Σερρών.

Για περαιτέρω πληροφορίες επισυνάπτεται η Πρόσκληση.

Σχετικά Αρχεία: