ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ – ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

Τη Σερραία Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας – Θράκης) , Μαρία Κόλλια υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας. 

Ο κ.Μέγκλας κατέθεσε στην κα. Κόλλια το αίτημα του Επιμελητηρίου Σερρών να τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου η 2η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Ν.Σερρών (Ser-Expo 2016), η οποία διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Σερρών και θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες το χρονικό διάστημα 24-26 Ιουνίου 2016.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών ενημέρωσε την Υφυπουργό για όλα τα μείζονα θέματα που άμεσα κι έμμεσα απασχολούν τον επιχειρηματικό και επαγγελματικό κόσμο των Σερρών. Μεταξύ αυτών, ο κ.Μέγκλας ιδιαίτερα επεσήμανε τις ενέργειες που έχει κάνει το Επιμελητήριο Σερρών για το θέμα της «Σιδηροδρομικής Εγνατίας», για τη σύνδεση του Νομού Σερρών με το Φυσικό Αέριο ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα που αντιμετωπίζει ο Νομός Σερρών με το παρεμπόριο.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, παρουσίασε στην Υφυπουργό τις υπηρεσίες που παρέχει το Επιμελητήριο προς τα εγγεγραμμένα μέλη του, ενώ έγινε εκτενής αναφορά στις προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου, για τη δημιουργία ασφαλούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος προς τους επιχειρηματίες.

Από την πλευρά της, η Υφυπουργός, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της, στους στόχους και τις επιδιώξεις του Επιμελητηρίου Σερρών. 

 

Από το Γραφείο Τύπου