ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΣΕΡΡΩΝ

Με τον Πρόεδρο του ΤΕΦΑΑ Σερρών , Ελευθέριο Κέλλη συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (19/01/2016) ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας. Μεταξύ των ζητημάτων που αναπτύχθηκαν στην ωριαία συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες ήταν η εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Σερρών και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ενώ παράλληλα εκφράστηκε η ανάγκη στο άμεσο μέλλον να πραγματοποιηθούν κοινές ημερίδες και άλλες κοινές δράσεις με απώτερο στόχο τη διασύνδεση της τοπικής επιχειρηματικότητας με την Ανώτατη Εκπαίδευση.

Μετά το πέρας της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας προέβη στην εξής δήλωση :

«Η Ανώτατη Εκπαίδευση και το ΤΕΦΑΑ Σερρών έχει έναν αναπτυξιακό ρόλο που καθίσταται πολύ σημαντικός για την τοπική οικονομία. Αποτελεί ισχυρό οικονομικό φορέα του τόπου που επενδύει, αγοράζει, πληρώνει και απασχολεί ενώ ταυτόχρονα κινητοποιεί άλλοτε με άμεσο και άλλοτε με έμμεσο τρόπο το Τοπικό Επιχειρείν. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο που με δέχθηκε στο γραφείο του και είμαι σίγουρος ότι στο εγγύς μέλλον Επιμελητήριο και ΤΕΦΑΑ θα έρθουν ακόμη πιο κοντά».

Από το Γραφείο Τύπου