ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Το Επιμελητήριο Σερρών καλεί τα μέλη του να προσφέρουν ό,τι επιθυμούν σε είδος
για τα ανήλικα παιδιά που φροντίζει
η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Σερρών

    Το Επιμελητήριο Σερρών, ανταποκρινόμενο στο αίτημα της Εταιρείας  Προστασίας Ανηλίκων Σερρών (Ε.Π.Α.Σ.) να σταθεί αρωγός στο έργο της,  καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του να προσφέρουν ό,τι επιθυμούν σε είδος, ανάλογα με την επαγγελματική τους δραστηριότητα, όπως παπούτσια, ρούχα (από τα στοκ), παιχνίδια, τρόφιμα μακράς διάρκειας ή κρέας ή ο,τιδήποτε άλλο επιθυμούν.
    Τονίζεται ότι έργο της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Σερρών, της οποίας Πρόεδρος είναι η κα Λιάσου Ευαγγελία, Εισαγγελέας Ανηλίκων Σερρών,  είναι η φροντίδα των ανηλίκων που βρίσκονται σε κίνδυνο λόγω εγκατάλειψης ή βίας ή φτώχειας ή ορφάνιας ή παραβατικότητας ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο και  διαθέτει σε οικογένειες με ανήλικα παιδιά τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, ξύλα κ.λ.π. Επίσης,  φροντίζει για κάθε πρόβλημα των ανηλίκων. Εκτός από υλική βοήθεια προσφέρει  και ψυχολογική, συμβουλευτική  και νομική   φροντίδα από παιδοψυχίατρο, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, δικηγόρους κ.λ.π. Η Εταιρεία δεν  χρηματοδοτείται από πουθενά ‘ όσοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους είναι εθελοντές.
    Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών, θεωρώντας ότι είναι σπουδαίο το έργο της Ε.Π.Α.Σ. και ότι η επιχειρηματική κοινότητα, ιδιαίτερα ενόψει των αγίων ημερών των Χριστουγέννων θα επιδείξει για άλλη μία φορά την κοινωνική της ευαισθησία, όπως σε πολλές ανάλογες περιστάσεις, καλεί όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου, που επιθυμούν να συνεισφέρουν σε είδος και να συνδράμουν στο έργο της Ε.Π.Α.Σ. για τα ανήλικα παιδιά που έχουν ανάγκη, να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω τηλέφωνα για τον τόπο συγκέντρωσης των ειδών και κάθε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
•    6942011081
•    6978997671
    Σημειώνεται ότι  όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν, αυτό μπορούν να το κάνουν όχι μόνο τις ημέρες των εορτών, αλλά και οποιαδήποτε άλλη χρονική περίοδο.