ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ.

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στις 12 Οκτωβρίου μεταξύ του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστου Μέγκλα και του κου Κεφαλογιάννη Μανώλη, Βουλευτή Ηρακλείου και Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Τον κ. Κεφαλογιάννη συνόδευσαν οι Βουλευτές Σερρών κ. Λεονταρίδης Θεόφιλος και κ. Βλάχβεης Μενέλαος, ο πρώην βουλευτής Σερρών κ. Καρυπίδης Αναστάσιος, καθώς επίσης και ο κ. Τσιμάρας Κωνσταντίνος, Γενικός Διευθυντής Ν.Δ., ο κ. Ζωντανός Κώστας, Υπεύθυνος Οργανωτικού, ο κ. Κόκκαλης Αλέξανδρος, Γραμματέας Οργανωτικού Ν.Δ., ο κ. Φώτος Νίκος, Αναπληρωτής Οργανωτικού Β. Ελλάδος, ο κ. Καμπούρης Θεόδωρος και ο κ. Καλογερούδης Ιωάννης. Στη σύσκεψη παρευρέθησαν και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής. Κατά τη διάρκεια της συσκέψεως συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου του Ν. Σερρών και η άσχημη θέση του Νομού όσον αφορά το κατά κεφαλήν ΑΕΠ.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ν.Δ. κ Κεφαλογιάννης δέχτηκε τις προτάσεις του ΕΒΕΣ για τα κύρια προβλήματα που υπάρχουν και τις προτάσεις για ανάπτυξη και υποσχέθηκε να οργανωθεί σε ένα μήνα μία σύσκεψη μεταξύ των Επιμελητηρίων και των Υπουργείων για την επίλυση των υφιστάμενων προβλημάτων.