ΤΑ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ ΤΗΣ 81ης ΔΕΘ (10 έως 18/09/2016) ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ (ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ)

Η ΔΕΘ-HELEXPO, το Επιμελητήριο και ο Δήμος Σερρών υποδέχτηκαν τα αερόστατα της 81ης ΔΕΘ στην Πλατεία Κρονίου της πόλης των Σερρών (ενώπιον του Επιμελητηριακού Μεγάρου) την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016. 

Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι, παρευρέθηκαν στην πλατεία Κρονίου για να συμμετάσχουν στην κλήρωση, να ανέβουν στο αερόστατο και να γιορτάσουν την έναρξη της 81ης ΔΕΘ. Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης κ. Τάσος Τζήκας, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Χρήστος Μέγκλας, μέλη του Επιμελητηρίου και πολλοί φορείς του τόπου. Το αερόστατο απογειώθηκε και ανέβηκε ψηλά μπροστά από το κτίριο του Επιμελητηριακού Μεγάρου, σηματοδοτώντας την έναρξη της ΔΕΘ

Ο Πρόεδρος της ΔΕΘ – HELEXPO, κ.  Τάσος Τζήκας ευχαρίστησε τον κόσμο καθώς και το Επιμελητήριο και τον Δήμο για τη δυνατότητα που έδωσαν στη ΔΕΘ να πετάξει το αερόστατο στην Πλατεία Κρονίου της πόλης των Σερρών και να γιορτάσουν όλοι μαζί την έναρξή της. Εν συνεχεία, κάλεσε όλο τον κόσμο να επισκεφθεί τη φετινή Διεθνή Έκθεση, με στόχο να καταγραφεί στο βιβλίο Guiness το μεγαλύτερο ομάλ, κατά τη συναυλία του Ματθαίου και του Κώστα Τσαχουρίδη στη ΔΕΘ, στις 13 Σεπτεμβρίου 2016.  

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας καλωσόρισε τη Διοίκηση, τον Πρόεδρο κ. Τζήκα  και τα στελέχη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και ειδικότερα την ομάδα του στόλου των αερόστατων, καθώς και όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πλημμύρισαν την πλατεία Κρονίου μπροστά στο Επιμελητήριο Σερρών. Τόνισε ότι το Επιμελητήριο συνεχίζει την αποστολή του να ενισχύει την τοπική επιχειρηματικότητα μέσω του θεσμού της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και είναι αυτό που επιμελείται τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία κι επισκεψιμότητα την διοργάνωση των εκθετών από όλο το Νομό στο Κεντρικό Περίπτερο 12 στην 81η ΔΕΘ. 

Ο Δήμαρχος Σερρών, κ. Πέτρος Αγγελίδης, καλωσόρισε, επίσης, τους ανθρώπους της ΔΕΘ, δηλώνοντας ότι οι Σέρρες θα στηρίξουν την 81η ΔΕΘ. 

Οι δηλώσεις των Προέδρων ολοκληρώθηκαν με την πτήση τους στον αέρα, με το αερόστατο να απογειώνεται μπροστά από το κτίριο του Επιμελητηριακού Μεγάρου, ξεκινώντας το ταξίδι του για τη Θεσσαλονίκη, όπου σε τέσσερις μόλις μέρες ανοίγει τις πύλες της η 81η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016). 

Αξίζει να είστε όλοι κοντά μας στο Κεντρικό Περίπτερο 12 του Επιμελητηρίου Σερρών στην 81η ΔΕΘ (10-18/09/2016). 

Τα Εγκαίνια του Περιπτέρου μας θα τελεστούν την Τετάρτη 14/09/2016 και ώρα 20:00.