Το Επιμελητήριο Σερρών στην Alexpo2023- Μεγάλο ενδιαφέρον για τα Σερραϊκά προϊόντα

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Επιμελητήριου Σερρών στην έκθεση με την επωνυμία «Alexpo 2023», η οποία διεξάγεται στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης από τις 12-16 Μαΐου.
Το Επιμελητήριο Σερρών λαμβάνει μέρος με δικό του Περίπτερο στο οποίο συμμετέχουν σερραϊκές επιχειρήσεις και παράλληλα γίνεται η προώθηση προϊόντων και ενημερωτικού υλικού, όσων επιχειρήσεων δεν κατάφεραν να έχουν φυσική παρουσία.
«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ως Επιμελητήριο Σερρών συμμετέχουμε στην Alexpo 2023.Πρόκειται για μια έκθεση που αποτελεί θεσμό και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, σε ένα ευρύ κοινό επισκεπτών και εμπορικών αντιπροσώπων.To Περίπτερο των Σερρών αποτελεί για ακόμη μία φορά πόλο έλξης πολλών επισκεπτών , οι οποίοι επιδεικνύουν μεγάλο ενδιαφέρον για τα ποιοτικά σερραϊκά προϊόντα. Συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Έβρου για την άρτια διοργάνωση και φιλοξενία», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς.
To σερραϊκό περίπτερο επισκέφτηκαν θεσμικοί παράγοντες όπως ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε. Γιάννης Μασούτης αλλά και πλήθος επαγγελματιών από διάφορους κλάδους, όπως ο γνωστός σεφ Βαγγέλης Δρίσκας.
Την ευθύνη της οργάνωσης και παρουσίας στην έκθεση είχε ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Σερρών, Γιώργος Μήχος, ο οποίος μαζί με τον Πρόεδρο Αθανάσιο Μαλλιαρά είχαν σημαντικές συναντήσεις κατά τη διάρκεια της Alexpo και την ευκαιρία να ενημερώσουν και να προσκαλέσουν επιχειρήσεις στη SEREXPO 2023.