ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ: ΗΡΕΜΙΑ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ! ΣΥΜΦΩΝΙΑ WIN WIN ΜΕΤΑΞΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ»

ΣΕΡΡΕΣ 15/06/2017

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ:
ΗΡΕΜΙΑ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ !
ΣΥΜΦΩΝΙΑ WIN WIN ΜΕΤΑΞΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ»
Αγαπητά Μέλη,
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ύστερα από προσπάθεια πέντε ετών για τα Πνευματικά Δικαιώματα η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) σύναψε Συμφωνία συνεργασίας win win με την «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ».
Με τη συμφωνία αυτή οι επιχειρήσεις – μέλη των Επιμελητηρίων που είναι υπόχρεοι πληρωμής πνευματικών δικαιωμάτων θα καταβάλλουν λιγότερα χρήματα.
Στον πίνακα που σας αποστέλλουμε μπορείτε να δείτε τα ποσά διαπραγμάτευσης που εξασφάλισε η ΚΕΕΕ με την υπογραφείσα συμφωνία. Τα ποσά καθορίζονται από το είδος – κατηγορία της επιχείρησης και από την έδρα της, δηλαδή αν βρίσκεται σε Μητροπολιτικό Δήμο Νομού ή Επαρχιακό Δήμο – Χωριό – Υπόλοιπη Επικράτεια.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Προκειμένου να αξιοποιήσετε ως μέλη μας το όφελος αυτής της διαπραγμάτευσης, παίρνετε από το Επιμελητήριο ενημερότητα καθώς και κωδικό τραπέζης της «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ» όπου θα κατατίθενται τα χρήματα του πνευματικού προϊόντος που θέλετε να αξιοποιήσετε για λογαριασμό σας. Επίσης, θα σας χορηγούμε κωδικό έδρας μητροπολιτικού ή επαρχιακού δήμου – χωριό για την κατάθεση του αντίστοιχου ποσοτύ της διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με τον πίνακα που σας αποστέλλουμε.
Θα ακολουθήσει Ενημερωτική Ημερίδα από εκπρόσωπο της ΚΕΕΕ, για την οποία θα σας αποστείλουμε σχετική πρόσκληση, καθώς και άλλες δράσεις για την πληρέστερη ενημέρωσή σας επί του θέματος.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο Σερρών στα τηλέφωνα 2321099724, 2321099732.