ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης – Ξεχώρισε το Περίπτερο 16 του Επιμελητηρίου Σερρών καθώς οι εκθέτες, επιχειρήσεις και φορείς, που συμμετείχαν το έκαναν ιδιαίτερα ελκυστικό για το πλήθος κόσμου που το επισκέφθηκε. Ευχαριστίες και Συγχαρητήρια σε όλους τους εκθέτες, τους επισκέπτες και τους χορηγούς, η συμβολή των οποίων στην επιτυχία του Περιπτέρου του Επιμελητηρίου στη ΔΕΘ ήταν καθοριστική.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ 83η ΔΕΘ

Ξεχώρισε το Περίπτερο 16 του Επιμελητηρίου Σερρών καθώς οι εκθέτες, επιχειρήσεις και φορείς, που συμμετείχαν το έκαναν ιδιαίτερα ελκυστικό για το πλήθος κόσμου που το επισκέφθηκε.
Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους (μεταποίηση, εμπόριο, υπηρεσίες, τουρισμός, καινοτομία, νέες τεχνολογίες), Δήμοι και Φορείς από όλο τον Νομό, παρουσίασαν και πρόβαλαν υψηλής ποιότητας εκθέματα που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των χιλιάδων επισκεπτών που πλημμύριζαν καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών.
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους εκθέτες και βέβαια τους χορηγούς, η συμβολή των οποίων στην επιτυχία του Περιπτέρου του Επιμελητηρίου στη ΔΕΘ ήταν καθοριστική, τους οποίους το Επιμελητήριο ευχαριστεί, καθώς και τους επισήμους, Βουλευτές, Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχη, εκπροσώπους Υπουργών, Πρόεδρο ΚΕΕΕ και Επιμελητηρίων, Δημάρχους, εκπροσώπους φορέων παραγωγικών τάξεων, Διοίκηση της ΔΕΘ και πολλούς άλλους.