Χρήστος Μέγκλας : «Με συγκίνησαν οι εθελοντές που μας βοήθησαν στη Ser-Expo 2015»

Αισθάνομαι εκ βάθους καρδίας να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν το Επιμελητήριο Σερρών ουσιαστικά και χωρίς κανένα αντάλλαγμα για την πραγματοποίηση της Ser-Expo 2015. Η  διάθεση να προσφέρουν ήταν ανεπανάληπτη και συγκινητική και σίγουρα δηλωτική του γεγονότος ότι ακόμη υπάρχουν φορείς και φυσικά πρόσωπα που επιθυμούν στην πράξη κι όχι μόνο στα λόγια να στηρίξουν την Τοπική Επιχειρηματικότητα.

Ως Επιμελητήριο Σερρών, ευχαριστούμε θερμά την ΑΝΕΣΕΡ, το ΚΕΚ της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, τους Δήμους Ηράκλειας και Αμφίπολης καθώς και την μπάντα από το  Δήμο Ν.Ζίχνης. Επίσης, ευχαριστούμε το γνωστό DJ Χάρη Δελλή, που επένδυσε μουσικά όλη την εκδήλωση καθώς επίσης και την επιχείρηση «magma multimedia productions» για την τεχνική και ηλεκτρονική υποστήριξη στον αύλειο χώρο της Έκθεσης.

Κλείνοντας θέλω να κάνω ξεχωριστή αναφορά σε όλους τους ομιλητές και τις ομιλήτριες των δύο (2) Ημερίδων που περιλαμβάνονταν στο Πρόγραμμα Παράλληλων Εκδηλώσεων της Ser-Expo 2015 και φιλοξενήθηκαν, το Σάββατο 03/10 η πρώτη και την Κυριακή 04/10 η δεύτερη, στο Επιμελητηριακό Μέγαρο. Τους ευχαριστώ που αποδέχθηκαν την πρότασή μας, που ήρθαν στις Σέρρες και διαφώτισαν όλους με τις πολύ ενδιαφέρουσες και χρήσιμες εισηγήσεις τους.  

Ασφαλώς, σε αυτήν τη δημόσια ευχαριστήρια τοποθέτησή μου και έχοντας βαθιά εντυπωμένες στη σκέψη μου και τις τρεις (3) υπέροχες ημέρες της Έκθεσής μας δεν λησμονώ να ευχαριστήσω τις Διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών καθώς επίσης και τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς και δασκάλους, που από την πρώτη ημέρα κιόλας βρέθηκαν κοντά μας και μας τίμησαν με την επίσκεψή τους.  

Με τιμή

Ο Πρόεδρος
Χρήστος Μέγκλας