ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ «THE DELIFAIR BY EXPOTROF» | 1-5.03.2021: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η διαδικτυακή έκθεση “The DeliFair by EXPOTROF”, η οποία θα φιλοξενηθεί σε ένα “έξυπνο” και απόλυτα λειτουργικό ψηφιακό περιβάλλον, θα αποτελέσει το σύγχρονο και καινοτόμο σημείο συνάντησης των παραγωγών της Περιφέρειάς Κεντρικής Μακεδονίας με τους διεθνείς αγοραστές από τους κλάδους της οργανωμένης λιανικής πώλησης, του χονδρεμπορίου, των ξενοδοχείων και της μαζικής εστίασης.

Το ειδικά διαμορφωμένο ψηφιακό περιβάλλον της πλατφόρμας είναι σχεδιασμένο να παρέχει στους εκθέτες τις λειτουργίες και τα οφέλη συμμετοχής μιας φυσικής έκθεσης. Οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα προγραμματισμού απομακρυσμένων Β2Β συναντήσεων με ενδιαφερόμενους εγχώριους αγοραστές (“B2B Markets”,“B2B Hotels”, “B2B Horeca”), καθώς και την δυνατότητα απομακρυσμένων συναντήσεων με διεθνείς ενδιαφερόμενους αγοραστές (“B2B Global”).

Προσκαλούμε τις επιχειρήσεις  που θα επιθυμούσαν να προβάλουν τα προϊόντα τους στην εν λόγω ψηφιακή έκθεση τροφίμων & ποτών, να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021.

Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί/ τυποποιηθεί/ μεταποιηθεί εντός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Δείτε το ενημερωτικό υλικό και το έντυπο συμμετοχής στα συνημμένα αρχεία.

Πληροφορίες: Δημήτρης Γιαννάκης, Α’ Αντιπρόεδρος | Τηλ: 6944525105