2η Διεθνής Έκθεση GREEK TOURISM Expo, 4-6 Δεκεμβρίου

Η μεγάλη επιτυχία της 1ης Διεθνούς  Έκθεσης Greek Tourism Expo  που πραγματοποιήθηκε  4-6 Δεκεμβρίου 2014 στο Metropolitan Expo της Αθήνας έδωσε το έναυσμα  για την έγκαιρη προετοιμασία της 2ης Έκθεσης Greek Tourism Expo  2015 .
Η περσυνή διοργάνωση βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της τουριστικής αγοράς αφού στην Έκθεση συμμετείχαν :
•    162 εκθέτες από όλες τις κατηγορίες τουρισμού  
•    74 hosted buyers από 25 χώρες
•    Πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 2.600 Β2Β Μeetings
•    Περισσότεροι από 6.650 ήταν οι επισκέπτες της Έκθεσης

Η 2η Διεθνής Έκθεση GREEK TOURISM Expo θα διοργανωθεί 4 – 6 Δεκεμβρίου 2015 στο Metropolitan Expo και θα είναι μεγαλύτερη, άρτια οργανωμένη και με πολλές καινοτομίες.
Στην έκθεση θα συμμετέχουν Περιφέρειες, Δήμοι, Φορείς, Ξενοδοχεία, Τουριστικά γραφεία και από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις όλων των κλάδων του Ελληνικού τουρισμού.

Με το σύνθημα «COME TO MEET THE GREEKS – Ελάτε να γνωρίσετε τους Έλληνες»
στην έκθεση θα φιλοξενηθούν 100 hosted buyers κυρίως από Ευρώπη, Βαλκάνια, Ασία και Μ. Ανατολή και θα καλύπτουν όλους τους τομείς του τουρισμού. Θα συμμετέχουν δε σε χιλιάδες Β2Β άριστα οργανωμένες συναντήσεις με τους εκθέτες
οι οποίες θα είναι το κλειδί της επιτυχίας για όλους.
Ειδικά για την προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού στο εξωτερικό, θα υλοποιηθεί και το 2015 τo πρόγραμμα COME TO MEET THE GREEKS με το οποίο οι Ηosted Βuyers θα τύχουν υψηλού επιπέδου φιλοξενίας και πολύ σημαντικών επαγγελματικών συναντήσεων, όπως:
• Δωρεάν παροχές : Μεταφορά και διαμονή, Κρουαζιέρες και εκδρομές,
 Επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και θρησκευτικούς προορισμούς,  Ξεναγήσεις, γαστρονομικές συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις
• Β2Β συναντήσεις
Oι Buyers θα συμμετέχουν επίσης σε προγραμματισμένες και άρτια οργανώμενες χιλιάδες Β2Β επαγγελματικές συναντήσεις με τους εκθέτες οι οποίες θα προωθήσουν την πραγματοποίηση εμπορικών συμφωνιών.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν όλες οι μορφές τουρισμού, όπως:
 Leisure and  MICE tourism
Ειδικότερα:  City Break, Τουρισμός πολυτελείας, Θαλάσσιος, Γαστρονομικός, Αρχαιολογικός & Πολιτιστικός τουρισμός,  Προσκυνηματικός, Αγροτουρισμός, Αθλητικός και Ιατρικός τουρισμός.

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Επειδή στόχος μας είναι η Διεθνής Έκθεσή μας να αποτελέσει θεσμό στη διεθνή εκθεσιακή αγορά, επιθυμούμε πολύ να συνεργαστούμε με το Επιμελητήριό σας και σας προτείνουμε τα  παρακάτω:
1.    Το Επιμελητήριό σας να συμμετέχει στην Έκθεση GREEK TOURISM Expo                                    με περίπτερο.
Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου θα έχετε τη δυνατότητα να προβάλλετε σε πλήθος επαγγελματιών αλλά και του κοινού, τους τουριστικούς προορισμούς και τα αξιοθέατα της περιοχής σας (αρχαιολογικούς  και θρησκευτικούς χώρους), τα καταλύματα, τους φορείς και τις επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων αλλά και παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων.
2.    Να ενημερώσετε τα μέλη σας για τη διοργάνωση της Έκθεσης GREEK TOURISM Expo
3.    Να αναρτήσετε το Banner της Έκθεσης στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου σας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
Για το Επιμελητήριο
ΕΤΟΙΜΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΔΟΜΗΣ 9 ΤΜ. με Γραφείο και δύο καθίσματα :
Κόστος 1200 € +23% ΦΠΑ.
Για τα Μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν την πραγματοποίηση Β2Β Meetings με τους Hosted Buyers (Eπέκταση του περιπτέρου του Επιμελητηρίου)
ΕΤΟΙΜΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΔΟΜΗΣ 6 ΤΜ. με Γραφείο και δύο καθίσματα :
Κόστος 900 € +23% ΦΠΑ.

Γνωρίζοντας ότι η συμβολή σας στην Ελληνική  Τουριστική αγορά είναι μεγάλη, πιστεύουμε ότι  η συμμετοχή και η στήριξή σας θα είναι πολύτιμη για την διοργάνωση και μεγάλη τιμή για την εταιρεία μας.
Εμείς θα κάνουμε, από την πλευρά μας ότι είναι δυνατόν για να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να βοηθήσουμε στην καλύτερη παρουσία σας.
Επειδή η διοργάνωση απαιτεί πολύ χρόνο προετοιμασίας και πρέπει να σας συμπεριλάβουμε στο διαφημιστικό μας πρόγραμμα, σας παρακαλούμε πολύ να μας ενημερώσετε το ταχύτερο δυνατόν για όλα τα ανωτέρω. 

Με εκτίμηση,
Μαρία Μπένια
Τμήμα Marketing