32η ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

TURKISH CONSULATE GENERAL
COMMERCIAL ATTACHE  OFFICE
43, Tsimiski Str. 546 23 THESSALONIKI/GREECE Phone : 2310- 254 460  Fax : 2310- 254 448
E-mail: Selanik@ekonomi.gov.tr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 02.07.2014

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ
 32η ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
32th FURNITURE AND DECORATION  FAIR

Μεταξύ των ημερομηνιών 04-08 Νοεμβρίου   2014 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνή Έκθεση « FURNITURE AND DECORATION  FAIR » από την εταιρία   Modef  Fuarcılık Ticaret Ltd. Şti.  και στην Τουρκία- İNEGÖL-BURSA – στο İnternational Exhibition Center İnegöl  –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς:  Έπιπλα σπιτιού, κρεβατοκάμαρες, παιδικά έπιπλα, τραπέζια, καρέκλες, καναπέδες, πολυθρόνες και αξεσουάρ για έπιπλα.
Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 02-05 Νοεμβρίου 2014 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

 Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (02-05 Νοεμβρίου 2014  ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.modef.com.tr/expo/en/index.php

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 16.10.2014 στο φαξ 2310 254 448 ή στο e-mail   selanik@ekonomi.gov.tr<mailto:selanik@ekonomi.gov.tr>

Σχετικά Αρχεία: