82η Δ.Ε.Θ. – ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ & ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/09 & ΩΡΑ 20:00 – Σας καλούμε όλους να το επισκεφτείτε! Στο Περίπτερο 12 του Επιμελητηρίου Σερρών ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής υποδέχτηκαν μαζί με τους εκθέτες τους πολλούς επισκέπτες του, που εντυπωσιάστηκαν από την ποικιλία και την ποιότητα των εκθεμάτων των επιχειρήσεων και των Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των Σερρών.

82η Δ.Ε.Θ. – ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ  ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ & ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/09 & ΩΡΑ 20:00
Στο Περίπτερο 12 του Επιμελητηρίου Σερρών ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής υποδέχτηκαν μαζί με τους εκθέτες τους πολλούς επισκέπτες του, που εντυπωσιάστηκαν από την ποικιλία και την ποιότητα των εκθεμάτων των επιχειρήσεων και των Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των Σερρών.
Μεταξύ των επισκεπτών ο Πρόεδρος της HELEXPO ΔΕΘ, Πρόεδροι Επιμελητηρίων και μέλη της Διοίκησης της ΚΕΕΕ και ο Υπουργός Εμπορίου της Ρουμανίας, συνοδευόμενος από επιτελείο της Πρεσβείας της Ρουμανίας και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βουκουρεστίου.
Έκπληξη μεταξύ των Παράλληλων Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων του Περιπτέρου 12 προκάλεσαν τα δροσερά κορίτσια της Σχολής Χορού Ναταλί Θεοδωρίδου, που εντυπωσίασαν με τη χορευτική τους δεινότητα και καλλιτεχνική αρτιότητα, τα νιάτα και την ομορφιά τους, προσελκύοντας ταυτόχρονα εκατοντάδες επισκέπτες.
Σας καλούμε όλους να το επισκεφτείτε!
Υπενθυμίζουμε ότι τα Εγκαίνια του θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου & ώρα 20:00.