Πρόσκληση των επιχειρήσεων – μελών (στη ΒΙ.ΠΕ.Σερρών) του Επιμελητηρίου, σε ενημερωτική συνάντηση για το πρόγραμμα «Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Επιμελητήριο Σερρών, σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρου του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘‘Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα''(ΕΠΑΝΙΙ), ΕΦΕΠΑΕ, σας προσκαλούν σε

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  

  • Για την Παρουσίαση του Προγράμματος Ενίσχυσης Επιχειρήσεων του ΕΠΑΝ ΙΙ του ΕΣΠΑ 2007-2013 «Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες»

Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 14:00 -16:00

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου ALEXANDER

    Η παρουσίαση του Προγράμματος «Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες» θα γίνει από τον υπεύθυνο δημοσιότητας των προγραμμάτων του ΕΠΑΝ ΙΙ της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, κ. Ιωάννη Τσιτσόπουλο, ειδικά για τις επιχειρήσεις στη Βιομηχανική Περιοχή, και πιστεύουμε ότι θα σας δοθεί η δυνατότητα να ενημερωθείτε με το πιο έγκυρο τρόπο από τα έμπειρα στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ για το πολύ ενδιαφέρον αυτό Πρόγραμμα. Η ενημέρωση θα έχει τη μορφή Τράπεζας Εργασίας, όπου θα αναλυθούν όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις του Προγράμματος, καθώς και τεχνικά θέματα σχετικά με τη διαδικασία προετοιμασίας του φακέλου υποβολής.

    Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων είναι η 20η Δεκεμβρίου 2010. Επιδοτούνται με ποσοστό μέχρι 45% δαπάνες για διαμόρφωση κτηρίων και εγκαταστάσεων, ανέγερση κτηρίων σε ΒΕΠΕ και μετεγκατάσταση υφιστάμενων, αγορά μηχανημάτων, λογισμικού και συστημάτων αυτοματοποίησης κ.λ.π. δαπάνες, που θα παρουσιαστούν αναλυτικά στη συνάντηση.

    Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνηση, μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Πληροφόρησης Επενδυτών του Επιμελητηρίου Σερρών, (Διευθύντρια, κ. Θωμαή Μπόζιου, τηλ: 2321099732, http://www.serreschamber.gr/, http://www.e-kepa.gr/ (2310480000), http://www.efepae.gr/, www.ypoian.gr, http://www.antagonistikotita.gr/, http://www.ggb.gr/)

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ