ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ ΣΤΗ Γ.Σ. ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Προβληματισμός για τις περικοπές στις συντάξεις και ανησυχία για το μέλλον

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ ΣΤΗ Γ.Σ. ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Προβληματισμός για τις περικοπές στις συντάξεις και ανησυχία για το μέλλον

Το Σωματείο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Σερρών και Περιφέρειας πραγματοποίησε την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και Κοπή Βασιλόπιτας την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 στην Αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» στον 3ο όροφο του Επιμελητηριακού Μεγάρου.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης ενέκριναν τον ετήσιο οικονομικό απολογισμό τους για το έτος 2016 και συζήτησαν λοιπά οικονομικά θέματα. Αναφέρθηκαν στα προβλήματα που ταλανίζουν τους συνταξιούχους και κυρίως στην περικοπή των συντάξεων. Προέτρεψαν τα μέλη τους να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις διαμαρτυρίες και τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας, απηύθυνε χαιρετισμό και δήλωσε ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συνταξιούχων. Άλλωστε, το ίδιο το κτίριο του Επιμελητηρίου προήλθε από τις συνδρομές των ίδιων αλλά και των πατεράδων τους. Παρακάλεσε τους συνταξιούχους να υποβάλουν γραπτώς τα προβλήματά τους στο Επιμελητήριο, το οποίο θα αποτελεί πάντα αρωγό στους αγώνες τους. Έκλεισε με τον χαιρετισμό του με την ευχή και προτροπή τα παιδιά τους να παραμένουν και να συνεχίζουν το επιχειρείν στο Νομό Σερρών, όπως και οι ίδιοι, γιατί μόνο έτσι θα αναπτυχθεί ο τόπος και θα σταματήσει το φαινόμενο του να φεύγουν επιχειρηματίες και επιστήμονες από την περιοχή μας.