Η Food Expo Greece, η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη ανοίγει και πάλι τις πύλες της για να υποδεχτεί ακόμη περισσότερες έλληνες και ξένους αγοραστές, στις 19-21 Μαρτίου στο Metropolitan expo.
Τα 22.000 τ.μ., οι 580 εκθέτες, οι 35.000 έλληνες επαγγελματίες επισκέπτες, καθώς και η αθρόα προσέλευση εκατοντάδων σημαντικών ξένων αγοραστών από 39 χώρες στη 2η Food Expo που πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο του 2015, κατέδειξε την τεράστια δυναμική της έκθεσης. Η Food Expo Greece είναι ικανή να συγκεντρώσει τη μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρήσεων του κλάδου και να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στα εκθεσιακά δρώμενα της χώρας μας!
ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ :
Οι επισκέπτες της έκθεσης προέρχονται κυρίως από τις ακόλουθες κατηγορίες:
• Έλληνες επισκέπτες
• Super markets-Mini Markets
• Cash και Carry-Discount markets
• Xονδρεμπόριο τροφίμων και ποτών
• Παραδοσιακά παντοπωλεία
• Delicatessen και Gourmet stores
• Κρεοπωλεία και Ιχθυοπωλεία
• Καταστήματα βιολογικών προϊόντων
• Εστιατόρια και Catering
• Wine bars
• Ξενοδοχεία – Ξενώνες
• Καφετέριες – Αναψυκτήρια
• Κάβες – Καφεκοπτεία – Ζαχαρώδη
• Αρτοζαχαροπλαστεία
• Chefs – FκαιB Managers – Sommelier – Cava Directors
• Βιομηχανίες Τροφίμων
• Food and Wine Importers
• Wholesalers / Distributors
• Foodservers
• Delicatessen Stores
• Ιδιοκτήτες και Manager εστιατορίων με ελληνική και μεσογειακή κουζίνα