Έκθεση Πιερίας

Το Επιμελητήριο Πιερίας, συνεπές και φέτος στο ραντεβού του με τον επιχειρηματικό κόσμο, διοργανώνει την 6η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΒΕΠ-Κεντρικής Μακεδονίας 2014), η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Σεπτεμβρίου έως και τις 01 Οκτωβρίου, στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης.

Η  έκθεση ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια και αγκαλιάστηκε από τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και το ευρύ κοινό. Με την πείρα πέντε επιτυχημένων διοργανώσεων, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το συνεχώς αυξανόμενο αριθμό εκθετών και επισκεπτών (το 2013 ο εκθεσιακός χώρος καταλάμβανε τα 5.300 τ.μ. ενώ η επισκεψιμότητα ξεπέρασε τις 15.000 κόσμου), το Επιμελητήριο κατάφερε η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση να αποτελεί ένα σημαντικό οικονομικό και εμπορικό σταθμό και βασικό κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, πως μόλις μέσα σε πέντε χρόνια η ΕΒΕΠ αναδείχθηκε ως η μεγαλύτερη έκθεση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αμέσως μετά τη Δ.Ε.Θ.
Σήμερα, σε μια περίοδο που η οικονομική ανάπτυξη της χώρας αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση, η εξωστρέφεια και η υγιής ανταγωνιστικότητα είναι το βασικό κλειδί που επιβάλλεται να δώσει την ώθηση προς την κατεύθυνση της ανάκαμψης. Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, που διοργανώνει το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, είναι σύμμαχος του επιχειρείν στην επίτευξη του στόχου της εξωστρέφειας.

Η 6η ΕΒΕΠ-Κεντρικής Μακεδονίας σχεδιάστηκε με στόχο την αποτελεσματική προβολή και ανάδειξη των επιχειρήσεων. Εχέγγυα για την επίτευξη αυτού του στόχου αποτελούν η άψογη διοργάνωση, η υψηλή επισκεψιμότητα, αλλά και η δυναμική και στοχευμένη προβολή – διαφήμιση της έκθεσης σε πανελλαδικό επίπεδο.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας 2014 δίνοντας νέες ευκαιρίες και προοπτικές στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα.
Ειδική τιμολογιακή πολιτική με την ανάλογη επιδότηση απολαμβάνουν και φέτος οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας, ενώ το κόστος συμμετοχής θα είναι ιδιαίτερα προνομιακό για τα μέλη που θα δηλώσουν συμμετοχή στην Έκθεση μέχρι τις 31 Ιουλίου 2014.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 2351047263 & 2351023211. Επίσης, ενημερωτικό υλικό υπάρχει και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου μας www.champier.gr