ΑΘ. ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ: “ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ”

Αθ. Μαλλιαράς : «Σημαντική η εξαγγελία του Τ. Θεοδωρικάκου για την ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος Προμαχώνα»

 

Την ικανοποίησή του για την εξαγγελία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου περί ενίσχυσης του Α.Τ.Προμαχώνα ,εκφράζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση άκουσα από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στις Σέρρες, πως το Υπουργείο δρομολογεί την ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος στον Προμαχώνα με 34 επιπλέον αστυνομικούς ,το αμέσως προσεχές διάστημα. Θεωρούμε πως πρόκειται για μια κίνηση που θα βοηθήσει στην ασφάλεια της πύλης εισόδου στη χώρα μας αλλά και στην  προσπάθεια κατά του παρεμπορίου.

Όπως είναι γνωστό εξάλλου, η  ενίσχυση του τελωνειακού σταθμού αποτελεί ένα πάγιο αίτημα του Επιμελητηρίου το οποίο έχει τεθεί μετ’ επιτάσεως πολλές φορές, με τελευταία την πρόσφατη παρέμβασή μου στην επιτροπή Παρεμπορίου της Κ.Ε.Ε.Ε. Ελπίζουμε να ληφθούν ανάλογες αποφάσεις και για την ενίσχυση του τελωνείου με ανθρώπινο δυναμικό, σύγχρονες υποδομές και υψηλής τεχνολογίας εποπτικά μέσα, ώστε να υπάρξει μια ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της «πληγής» του διασυνοριακού παρεμπορίου και να προστατευτούν οι Σερραϊκές επιχειρήσεις» τονίζει ο Αθανάσιος Μαλλιαράς.