ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

Τους εκπροσώπους της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ηράκλειας υποδέχτηκε το απόγευμα της Δευτέρας 14.02.2022  στο Επιμελητήριο,ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, με τους εκπροσώπους της Ένωσης να τονίζουν πως επιθυμούν τη συνεχή συνεργασία με το Επιμελητήριο, με στόχο την από κοινού προώθηση ζητημάτων που απασχολούν τους Επαγγελματίες και Βιοτέχνες.

Τα σοβαρό πρόβλημα της ραγδαίας αύξησης του ενεργειακού κόστους με το οποίο έρχονται αντιμέτωπες όλες οι επιχειρήσεις ήταν το μείζον ζήτημα που τέθηκε επί τάπητος. Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς τόνισε πως οι υπέρογκες αυξήσεις πλήττουν βάναυσα τους επαγγελματίες και ενημέρωσε για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει από το Επιμελητήριο προς όλους τους αρμόδιους φορείς.

Επιπλέον, συζητήθηκε το θέμα της πιστοποίησης προϊόντων ποπ/πγε,  με τις δύο πλευρές να συμφωνούν πως θα πρέπει να τεθεί ως προτεραιότητα.

Η στήριξη δράσεων και πρωτοβουλιών της Ένωσης από το Επιμελητήριο αλλά και η διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων  τόσο στο Επιμελητήριο όσο και στην Ηράκλεια ήταν επίσης θέματα που συζητήθηκαν.

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου όταν συνομιλώ με επαγγελματίες που είναι δραστήριοι και επιθυμούν να βρίσκονται κοντά στο Επιμελητήριο, ώστε μαζί να εργαζόμαστε για την ανάπτυξη του επιχειρείν. Εμείς, ως Διοίκηση, θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας και θα δίνουμε μαζί όλους τους αγώνες προς όφελος των επαγγελματιών» τόνισε ο Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτρης Γιαννάκης και ο Οικονομικός Επόπτης Θωμάς Τενεκετζής .

Από την πλευρά της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ηράκλειας έδωσαν το «παρών» οι : Πρόεδρος Νικόλαος Βάκας, Α’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Κοκόζης, Ταμίας Γιάννης Τσιάνης καθώς και τα μέλη Αντωνία Δαϊρετζή και Αναστάσιος Λεοντιάδης.