ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. 4-15.04.2014

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. 4/2014
Μ. ΤΡΙΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Συνεδρίασε τη Μ. Τρίτη 15 Απριλίου 2014 το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Σερρών.
Τη θέση του τακτικού μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο, ύστερα από την αποχώρηση του κ. Ναούμ Μιντιούρη, κατέλαβε ο κ. Γεώργιος Τζιάρας.
Αποδόθηκε τιμητική πλακέτα στον κ. Ναούμ Μιντιούρη από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, κ. Χρήστο Μέγκλα, για την προσφορά του στην πολύχρονη θητεία του στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.
Αποδόθηκε, επίσης, από τον Αναπληρωτή Διευθυντή του Επιμελητηρίου, κ. Ιωάννη Κοτζαμπασίδη, τιμητική πλακέτα στον υπάλληλο του Επιμελητηρίου, κ. Στέργιο Σίκαλο, που αποχώρησε από την Υπηρεσία λόγω συνταξιοδότησης
Από το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών ορίστηκε εκπρόσωπος στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Σερρών, η κυρία Μηλίγκα Κυριακή.
Έγιναν ενημερώσεις  και πάρθηκαν αποφάσεις:
•    Εκλέχθηκε Β’ Αντιπρόεδρος της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου, ο κύριος Ιωάννης Χατζηηλιάδης.
•    Εκλέχθηκε Αριστίνδην Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ο κ. Αναστάσιος Χανλίογλου.
•    Ορίστηκε εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Σερρών στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.), ο Β’ Αντιπρόεδρος, κ. Ιωάννης Χατζηηλιάδης, με αναπληρωτή του τον κ. Σωτήριο Αβράμη.
•    Ορίστηκαν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Σερρών στη Γνωμοδοτική Επιτροπή του άρθρου 85 παρ. 3 του Ν.4070/12 (αδειών ταξί), οι παρακάτω ως εξής:
–    Αναστάσιος Χανλίογλου, Τακτικό μέλος
–    Ιωάννης Μπαλίτης, Αναπληρωματικό μέλος
•    Ορίστηκαν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Σερρών στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή του άρθρου 15 του Ν.1264/1982 του Πρωτοδικείου Σερρών, οι παρακάτω ως εξής:
–    Δημήτριος Γιαννάκης, Τακτικό μέλος
–    Στυλιανός Μετσιμενίδης, Αναπληρωματικό μέλος
•    Ορίστηκαν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Σερρών στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή του άρθρου 15 του Ν.1264/1982 του Πρωτοδικείου Σερρών, οι παρακάτω ως εξής:
–    Θωμάς Τενεκετζής, Τακτικό μέλος
–    Στυλιανός Μετσιμενίδης, Αναπληρωματικό μέλος
•    Ο Πρόεδρος, κ. Χρήστος Μέγκλας ενημέρωσε το Σώμα για τα αποτελέσματα της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 6 Απριλίου 2014.
•    Εγκρίθηκε η δυνατότητα συμμετοχής του Επιμελητηρίου Σερρών στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 14 Σεπτεμβρίου 2014.
Τέλος, μαζί με τις ευχές για ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους τους επαγγελματίες και στις οικογένειές τους, ο Πρόεδρος ευχήθηκε Καλή Επιτυχία στα μέλη του Δ.Σ. που είναι υποψήφιοι στις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και συγκεκριμένα:
–    Στον κ. Σωτήρη Αβράμη, Υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Π.Ε. Σερρών
–    Στον κ. Κώστα Γκόφη, Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Δ. Σερρών και
–    Στον κ. Γιώργο Νυκτοπάτη, Υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Π.Ε. Σερρών