ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «FOODPANORAMA & CYPRUS HORECA EXPO» | 09-10.11.2019, ΛΕΥΚΩΣΙΑ – Οι επιχειρηματίες – εκθέτες, «Kerkini Farm», «ΤΥΡΟΛΕΖΑ ΑΒΕΕ», «ΒΑΣΑΚΗΣ» και «ΚΤΗΜΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΓΛΟΥ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ
ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «FOODPANORAMA & CYPRUS HORECA EXPO»
| 9-10.11.2019 ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Δυναμική ήταν η παρουσία του Επιμελητηρίου Σερρών στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Οίνου & Επαγγελματικού Εξοπλισμού «FOODPANORAMA & CYPRUS HORECA EXPO», που πραγματοποιήθηκε 9 και 10 Νοεμβρίου 2019 στη Λευκωσία με σερραϊκές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου. Οι επιχειρηματίες – εκθέτες και τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου και συγκεκριμένα ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Δημήτρης Γιαννάκης, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, κ. Αθανάσιος Μαλλιαράς, και από το Δ.Σ. ο κ. Γιώργος Μήχος, η κ. Διαλεχτή Παυλάκη και η κ. Εύα Πιένκος – Ματάκου, αποτέλεσαν την ομάδα της επιχειρηματικής αποστολής του Επιμελητηρίου στην Κύπρο, σκοπός της οποίας ήταν η ενίσχυση της εξωστρέφειας των σερραϊκών επιχειρήσεων, η διεύρυνση των συνεργασιών με Επιμελητήρια και επιχειρήσεις άλλων χωρών και κυρίως η αποκόμιση εμπειριών προβολής και προώθησης προϊόντων.
Το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών εντυπωσίασε τους χιλιάδες επισκέπτες που γνώρισαν τα εκλεκτά σερραϊκά προϊόντα και απόλαυσαν συνταγές από γνωστό σεφ. Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις είχαν την μοναδική ευκαιρία να συναντηθούν, να συζητήσουν, να διαπραγματευτούν και να ανοίξουν δίαυλους επικοινωνίας και συνεργασίας με εταιρείες από Κύπρο, ΗΠΑ, Γερμανία, Πολωνία, Ελλάδα και Ρουμανία.
Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή και φιλοξενία που επεφύλαξε στην αποστολή η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λευκωσίας, με το οποίο το Επιμελητήριο Σερρών διατηρεί Μνημόνιο Συνεργασίας. Τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Σερρών συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου της Λευκωσίας, κο Παναγιώτη Παπαφιλίππου, αντάλλαξαν απόψεις και καλές πρακτικές και τον προσκάλεσαν να επισκεφθεί τις Σέρρες και να συμμετέχει το Επιμελητήριο με επιχειρήσεις – μέλη του στην 6η SEREXPO το 2020.
Το Επιμελητήριο Σερρών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά και να συγχαρεί καταρχάς τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν  στην Έκθεση, «Kerkini Farm», «ΤΥΡΟΛΕΖΑ ΑΒΕΕ», «ΒΑΣΑΚΗΣ» και «ΚΤΗΜΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΓΛΟΥ», τις σερραϊκές επιχειρήσεις που διέθεσαν προϊόντα τους για να παρουσιαστούν στην Έκθεση καθώς και τα μέλη της Διοίκησης που συνόδευσαν την αποστολή και συνέβαλαν στην επιτυχία της,  προκειμένου να ανοίξουν δίαυλοι επικοινωνίας και συνεργασίας στον επιχειρηματικό κλάδο μεταξύ Σερρών και Λευκωσίας.