Η ενεργειακή κρίση στο επίκεντρο της συνάντησης Αθ. Μαλλιαρά με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθά

Τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργο Καββαθά υποδέχτηκε στο Επιμελητήριο ο Πρόεδρος, Αθανάσιος Μαλλιαράς. Η ενεργειακή κρίση που πλήττει βάναυσα τις επιχειρήσεις ήταν το μείζον θέμα που συζητήθηκε κατά την συνάντηση, με τον Αθανάσιο Μαλλιαρά να ενημερώνει τον κ. Καββαθά σχετικά με τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει από το Επιμελητήριο Σερρών, ώστε να ληφθούν μέτρα στήριξης των πληττόμενων επιχειρήσεων.
Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ αναφέρθηκε και στην πληθωριστική κρίση που μαζί με το αυξημένο κόστος στην ενέργεια οδηγούν σε αδιέξοδο τις επιχειρήσεις, τονίζοντας πως όλοι οι φορείς που εκπροσωπούν τους επαγγελματίες θα πρέπει να συνεχίσουν τις παρεμβάσεις και τις πιέσεις για ελαφρύνσεις.
Επιπλέον , ο Αθανάσιος Μαλλιαράς ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Καββαθά για όλες τις δράσεις που αναπτύσσει το Επιμελητήριο , κάνοντας ειδική αναφορά στη SEREXPO και στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης που «τρέχει» για το Επιχειρηματικό Κέντρο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ».
Τον κ. Καββαθά συνόδευαν ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Ν. Σερρών Χαράλαμπος Τσιλιακούδης .
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, μαζί με μέλη του Δ.Σ., έδωσε το «παρών» και στο δείπνο που παρέθεσε η ΟΕΒΕΣΣ προς τιμήν του κ. Καββαθά.