ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, ΧΡ. ΜΕΓΚΛΑ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΤΟ ΑΞΟΝΑ ΣΕΡΡΩΝ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:”….. ούτε οι λακκούβες είναι κλειστές όπως θα έπρεπε, ούτε η υποχώρηση που υπέστη το οδόστρωμα έχει διορθωθεί…..Σχετική σήμανση……. δεν έχει τοποθετηθεί και ο κίνδυνος ατυχημάτων είναι μεγάλος”

 

ΣΕΡΡΕΣ 22.02.2019

ΑΡ. ΠΡΩΤ.:727

 

ΠΡΟΣ:  ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.
ΚΟΙΝ: – Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κο Χρήστο Σπίρτζη
–    Βουλευτές Ν. Σερρών

 

ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ
Σχετ: Η υπ΄ αριθμ. 69213/21.02.2019 επιστολή σας

Κυρίες, Κύριοι,
Σε συνέχεια της από 559/13.02.2019 επιστολής μας για άμεση αποκατάσταση βλάβης οδοστρώματος στον Κάθετο Άξονα 60 Θεσσαλονίκης – Σερρών και της ανωτέρω σχετικής απάντησής σας, επανερχόμαστε και σας αποστέλλουμε φωτογραφίες από σημεία του δρόμου περίπου 30 χλμ από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη (ή 7 χλμ πριν τα διόδια Στρυμονικού από Θεσσαλονίκη προς Σέρρες).
Από τις φωτογραφίες αυτές μπορείτε να διαπιστώσετε ότι το οδόστρωμα είναι σε κακή κατάσταση ούτε οι λακκούβες είναι κλειστές όπως θα έπρεπε, ούτε η υποχώρηση που υπέστη το οδόστρωμα έχει διορθωθεί. Σχετική σήμανση που να ενημερώνει και να προφυλάσσει τους διερχόμενους οδηγούς δεν έχει τοποθετηθεί και ο κίνδυνος ατυχημάτων είναι μεγάλος λόγω και των συνεχών επικίνδυνων στροφών στα σημεία εκείνα.
Σας παρακαλούμε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση πλήρωση των λάκκων ώστε να αποκατασταθούν οι βλάβες και το οδόστρωμα να επανέλθει σε κατάσταση τέτοια που να συνάδει με την υψηλή ποιότητα των δρόμων της Εγνατίας Οδού.

Με τιμή,
Χρήστος Μέγκλας
Πρόεδρος