Ο ΑΘ. ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ FIBRAN A.E.”ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ”

Την απόλυτη στήριξη του Επιμελητηρίου Σερρών σε οτιδήποτε χρειαστεί , τη διάθεση για συνεχή συνεργασία αλλά και τον θαυμασμό του για την διαρκώς ανοδική πορεία της FIBRAN A.E., εξέφρασε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς στη συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρείας Μαρία Αναστασιάδου.
Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Τερπνή το πρωί της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου 2021, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Μεταποίησης του Επιμελητηρίου Διονύση Τριανταφύλλου. Εκεί τους υποδέχτηκε με θέρμη η κ. Αναστασιάδου, η οποία αφού εξήρε την δουλειά που γίνεται στο Επιμελητήριο και την άψογη συνεργασία που είχε με τον εκλιπόντα Πρόεδρο Χρήστο Μέγκλα, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Αθανάσιο Μαλλιαρά και δήλωσε πως η FIBRAN A.E θα βρίσκεται πάντα κοντά στο Επιμελητήριο.
Η Πρόεδρος της εταιρείας ενημέρωσε εκτενώς τον Αθανάσιο Μαλλιαρά και τον Διονύση Τριανταφύλλου για την μακρά πορεία της εταιρείας, «ψυχή» της οποίας ήταν ο πατέρας της Δημήτρης Αναστασιάδης , για τη δραστηριοποίησή της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό καθώς και για τους νέους στόχους της.
Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς έκανε ειδική αναφορά στο νέο επενδυτικό βήμα της FIBRAN
που αφορά στην εξαγορά της ιταλικής εταιρείας Gessi Roccastrada, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό βήμα ενίσχυσης της δραστηριότητας του ομίλου FIBRAN και μια επιπλέον ουσιαστική κίνηση εξωστρέφειας.
«Ως Σερραίοι και ως θεσμικός φορέας που εκπροσωπεί την επιχειρηματική κοινότητα είμαστε περήφανοι για την διαρκώς ανοδική πορεία της εταιρείας σας. Αποτελείτε φωτεινό παράδειγμα υγιούς επιχειρηματικότητας , διαρκούς ανάπτυξης και ξεκάθαρης στοχοθέτησης με απτά αποτελέσματα. Συγχαρητήρια σε όλους σας που εργάζεστε σκληρά σε χαλεπούς μάλιστα καιρούς για το επιχειρείν . Το αποτέλεσμα σας δικαιώνει απολύτως» τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.
Από την πλευρά του και ο Διονύσης Τριανταφύλλου, που μάλιστα κατάγεται από την περιοχή, εξήρε την μακρά και επιτυχημένη επιχειρηματική δράση της FIBRAN ,τονίζοντας τα οφέλη και για την τοπική οικονομία.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης η Μαρία Αναστασιάδου ξενάγησε τον Αθανάσιο Μαλλιαρά και τον Διονύση Τριανταφύλλου στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης , ενημερώνοντάς τους αναλυτικά για τον τρόπο λειτουργίας της μονάδας και τα παραγόμενα προϊόντα.