Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΟΣ ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΓΚΛΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ την Κυριακή 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018. Κατά τη Συνάντηση Εργασίας ο κος Χρήστος Μέγκλας του παρουσίασε με αναλυτικά στοιχεία και δείκτες την κοινωνικοοικονομική θέση του Νομού, υπογραμμίζοντας την ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΠ.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΟΣ ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΓΚΛΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

Κατά τη Συνάντηση Εργασίας ο κος Χρήστος Μέγκλας του παρουσίασε με αναλυτικά στοιχεία και δείκτες την κοινωνικοοικονομική θέση του Νομού, υπογραμμίζοντας την ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΠ. Ο Πρόεδρος  επεσήμανε τον θεσμικό ρόλο των Επιμελητηρίων και την πάγια θέση ότι ως οι κατεξοχήν εκπρόσωποι του συνόλου της επιχειρηματικής κοινότητας πρέπει να έχουν αυξημένα έσοδα τόσο μέσω χρηματοδοτήσεων όσο και μέσω των εκ του νόμου πόρων τους.  

 

Ο Χρήστος Μέγκλας αφού ενημέρωσε τον κο Χατζηδάκη για τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες και οι υπόλοιποι πολίτες του Νομού Σερρών έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις προτάσεις & διεκδικήσεις  του Επιμελητηρίου καθώς και τις ενέργειές του για θέματα όπως το φυσικό αέριο, η γεωθερμία, το ΕΣΠΑ, τα κόκκινα δάνεια, τη φορολογία, το ασφαλιστικό, το παρεμπόριο, το Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη, τη ΒΙ.ΠΕ., το Τ.Ε.Ι. κ.α.  

 

Ο κος Χατζηδάκης άκουσε με πολλή προσοχή και μεγάλο ενδιαφέρον τα θέματα που αφορούν το επιχειρείν του Νομού και υποσχέθηκε να συμπεριλάβει πολλές από τις προτάσεις μας  σ το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματός του.