Συνάντηση Χρήστου Μέγκλα – Μαρίας Κόλλια στο Επιμελητηριακό Μέγαρο Σερρών

Με την μέχρι πρότινος Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (αρμόδια για θέματα Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια, συναντήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (08/09/2015) ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας.
Στη συνάντηση, που κράτησε περίπου μία ώρα και έγινε στο Γραφείο του Προέδρου, ο κ.Μέγκλας παρουσίασε στη Σερραία πολιτικό την κατάσταση που επικρατεί στο σερραϊκό επιχειρηματικό γίγνεσθαι όλο αυτό το χρονικό διάστημα που είναι σε ισχύ τα Capital Controls ενώ σκιαγράφησε και τις προτάσεις που έχει καταθέσει το Επιμελητήριο Σερρών προς τα αρμόδια Υπουργεία για τη διευκόλυνση των επιχειρηματιών.
«Είναι επιβεβλημένη η ανάγκη να στηριχθούν εκείνοι που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα, γιατί με τον τρόπο αυτό δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας και αναπτύσσεται η οικονομία», είπε στην κα.Κόλλια ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών.
Από τη δικής της πλευρά, η βουλευτής των ΑΝΕΛ υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως «η στήριξη της επιχειρηματικότητας είναι ουσιαστικά το μέλλον της Ελλάδας για να μπορέσει να βγει από την κρίση»