Το επιμελητήριο Σερρών βράβευσε τα παιδιά του- Μεγάλη συμμετοχή και κλίμα χαράς στην εκδήλωση

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου η εκδήλωση βράβευσης των παιδιών μελών του Επιμελητηρίου Σερρών, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τους νέους φοιτητές καθώς και τις οικογένειές τους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, εκφράζοντας καταρχάς τη χαρά του που επιτέλους αυτή η εκδήλωση-θεσμός για το Επιμελητήριο έγινε χωρίς τους περιορισμούς που ίσχυαν λόγω της πανδημίας.

Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς ευχαρίστησε τα παιδιά για την ανταπόκριση στην πρόσκληση και τους έδωσε τις θερμές του ευχές για υγεία, καλή σταδιοδρομία, πρόοδο και προκοπή, τονίζοντας πως τώρα πλέον ανοίγει ένα καινούριο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή τους , που θα τους εφοδιάσει με γνώση και εμπειρίες.

«Το Επιμελητήριο Σερρών στέκεται πάντα δίπλα στις επιχειρήσεις-μέλη του και η εκδήλωση βράβευσης των παιδιών των μελών του είναι μια ελάχιστη ένδειξη τιμής προς τα μελή μας και τις οικογένειές τους. Γι’ αυτό και κάθε χρόνο αρχίζουμε τις εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου μ’ αυτή την όμορφη εκδήλωση, που είναι αφιερωμένη στα παιδιά μας» τόνισε ο Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου συνεχάρη τα παιδιά για τον μεγάλο αγώνα που έδωσαν ώστε να φτάσουν σ’ αυτή την επιτυχία ,καθώς και τους γονείς που στάθηκαν άοκνοι συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες. Παράλληλα επισήμανε πως αν κάποιοι βρεθούν τελικά στον επιχειρηματικό «στίβο» μετά το πέρας των σπουδών τους , το Επιμελητήριο θα είναι πάντα δίπλα τους και θα τους στηρίζει. « Να έχετε πάντα στο μυαλό σας πως το Επιμελητήριο θα είναι για εσάς το δεύτερο σπίτι σας. Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε τις επιχειρήσεις, να προωθούμε ζητήματα που τις απασχολούν και φυσικά δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη νεανική επιχειρηματικότητα» επισήμανε ο Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου, οι βουλευτές  Αναστάσιος Χατζηβασιλείου, Θεόφιλος Λεονταρίδης και Κώστας Μπούμπας ,ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος καθώς και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Σερρών Ιωάννης Δεσποτίδης. Τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή εκπροσώπησε ο κ. Γιώργος Ρίζος και την βουλευτή Φωτεινή Αραμπατζή ο κ. Στέλιος Μπάρκας.

Στη βράβευση των επιτυχόντων συμμετείχαν επίσης από το Επιμελητήριο Σερρών ,ο Α’ Αντιπρόεδρος Θωμάς Τενεκετζής, ο Β’ Αντιπρόεδρος Βασίλης Καλαϊτζίδης, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Ταΐρης, η Οικονομική Επόπτρια Ελένη Τσιαπάρα, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Ιωάννης Παπουτσής, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΑΝΕΣΕΡ και μέλος του Δ.Σ. Διονύσης Τριανταφύλλου καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. Σωτήρης Κοτσαμπάς, Διαλεχτή Παυλάκη και Αργυρώ Δαρνάκα.