Αναβαθμίζονται οι προσόψεις των εμπορικών καταστημάτων με το πρόγραμμα SERRES OPEN MALL- Παρουσίαση του σχεδιασμού στους ωφελούμενους επιχειρηματίες

Τους επιχειρηματίες της πόλης των Σερρών που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Πόλης Σερρών (SERRES OPEN MALL) υποδέχτηκε στο Επιμελητήριο ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς, σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση για τον παρουσίαση του προγράμματος.

Όπως τόνισε ο κ. Μαλλιαράς πρόκειται για ένα έργο που υλοποιείται από τον Δήμο Σερρών και το Επιμελητήριο και στοχεύει στην αναβάθμιση της εικόνας του εμπορικού κέντρου των Σερρών. Γεγονός που συνεπάγεται ενίσχυση της αγοραστικής κίνησης και κατ’ επέκταση σημαντικά οφέλη για τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το σχέδιο Marketing του SERRES OPEN MALL που στοχεύει σε  μια σύγχρονη, ενιαία, τεχνολογική αγορά στο κέντρο των Σερρών , η ιστοσελίδα του έργου καθώς και η πράξη εφαρμογής της μελέτης αναβάθμισης των προσόψεων των ωφελούμενων επιχειρήσεων.

Εισηγητές της εκδήλωσης ήταν ο Βασίλειος Μπλέτσιος Οικονομολόγος MBA PhD, Chief Marketing Officer Lever A.E- Όμιλος Σαμαράς και Συνεργάτες και η Αρχιτέκτονας Χρύσα Αφεντούλη.