ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕΣ ΕΝΘΥΜΙΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΕΥΡΩΠΗΣ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η απονομή των Ενθυμίων Συμμετοχής στο 2ο Συνέδριο Γαστρονομίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (που συνδιοργανώθηκε από το Επιμελητήριο, τη  Ν.Αυτοδιοίκηση και την ΤΕΔΚ Ν. Σερρών στις 22-24/5/09) έγινε χτες 15 Ιουλίου 2009 κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Αριστείδης Δρογαλάς ευχαρίστησε για άλλη μία φορά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του Συνεδρίου που κορυφώθηκε με την απόκτηση ενός ακόμα ρεκόρ Γκίνες για το Επιμελητήριο Σερρών με επίκεντρο το βουβαλίσιο κρέας και προανανήγγειλε το 3ο Συνέδριο Γαστρονομίας που θα έχει κεντρικό προϊόν το πασίγνωστο σερραϊκό ρύζι.

Από το Δήμαρχο Σερρών και Πρόεδρο της ΤΕΔΚ, κύριο Ιωάννη Βλάχο, από τον κ. Π. Καρυπίδη Αντινομάρχη Πολιτισμού, από μέλη του Δ.Σ του Επιμελητηρίου κ.ά. απονεμήθηκαν τα ενθύμια συμμετοχής στις επιχειρήσεις και στους φορείς που πήραν μέρος στην παράλληλη Έκθεση, στους Χορηγούς της εκδήλωσης, στην Τροχαία και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στους Πολιτιστικούς Συλλόγους και Συλλόγους Γυναικών και σε όλους όσοι πρόσφεραν προϊόντα και συνέβαλαν στην επιτυχία του (Σύλλογο Βουβαλοτρόφων και Μεταποιητών Κερκίνης, Σωματείο Ζαχαροπλαστών – Μπουγατσοποιών, Σωματείο Εστιατόρων κ.ά.)

Ο Δήμαρχος, κ. Βλάχος συνεχάρη με τη σειρά του όλους για την επιτυχία του Συνεδρίου τονίζοντας πόσο σημαντικά είναι τέτοιου είδους γεγονότα για την προβολή του Νομού μας.

Οι επιχειρήσεις, οι εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων και οι χορηγοί δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους για το γεγονός,  ευχόμενοι να συνεχιστούν ανάλογες πρωτοβουλίες που θα συμβάλλουν στην προβολή και προώθηση των προϊόντων και των επιχειρήσεων και στην ανάπτυξη του Νομού μας.