ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. 7-2012 31.10.2012

Συνεδρίασε χθες Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012 το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Σερρών και έλαβε τις εξής αποφάσεις:

ΘΕΜΑ 1ο
Επικύρωση πρακτικών του προηγούμενου Δ.Σ.
Επικυρώθηκαν τα πρακτικά του προηγούμενου Δ.Σ. ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

ΘΕΜΑ 2ο
Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.): Νέες αρμοδιότητες υπαλλήλων Επιμελητηρίων. (Εισηγ.: Ι. Κοτζαμπασίδης).
Ενημέρωση.

ΘΕΜΑ 3ο
Ελληνορωσικό Κέντρο «ΕΡΜΗΣ». (Εισηγ.: Πρόεδρος)
Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ελληνορωσικού Κέντρου «ΕΡΜΗΣ» στις 11/10/2012, όπου αποφασίστηκε να σταματήσει η λειτουργία του «ΕΡΜΗ» στη Ρωσία και το πάγωμα των εξόδων στην Ελλάδα. Συνέχιση της εταιρίας χωρίς έξοδα έως την πραγματοποίηση του ελληνορωσικού Συνεδρίου που θα διοργανωθεί τους προσεχείς μήνες.

ΘΕΜΑ 4ο
Εκθέσεις – Συμμετοχές. (Εισηγ.: Ι. Κίρπιτσας)
Αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η συμμετοχή  στην Έκθεση «PHILOXENIA» (22 – 25 Νοεμβρίου 2012) και η συμμετοχή στην Έκθεση  «8η HORECA 2013» (8-11 Φεβρουαρίου 2013).

ΘΕΜΑ 5ο
Σ.Π.Ε. (Εισηγ.: Πρόεδρος)
Αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η Επιτροπή για τη Σ.Π.Ε. (Γ. Πασχάλης, Ι. Μπαλίτης, Ο. Ευφραιμίδης), να ελέγξει τα υπόλοιπα της Σ.Π.Ε και να καταγράψει τα πάγια της.
ΘΕΜΑ 6ο
ΕΠ.ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. – Ενημέρωση (Έγκριση από το Δ.Σ. για αλλαγή καταστατικού στο άρθρο 3, προσθήκη δραστηριοτήτων και άρθρο 9, αλλαγή αριθμού μελών). (Εισηγ.: Πρόεδρος)
Αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η εξουσιοδότηση του Προέδρου για τις αλλαγές στο καταστατικό της ΕΠ.ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. (όπως μοιράστηκε στα μέλη του Δ.Σ.) καθώς και για αλλαγή της επωνυμίας της. Το Δ.Σ. της ΕΠ.ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. θα αποτελείται από 5 μέλη, τα ήδη ορισμένα, ήτοι, Χ. Μέγκλας, Γ. Γούνας, Ι. Παπουτσής, Ι. Κίρπιτσας, Σ. Αβράμης,

ΘΕΜΑ 7ο
Ενημέρωση για τη διαδικασία Εκκαθάρισης του καταστήματος στην Αθήνα με την επωνυμία «Το Μπακάλικο της Μεσσηνίας – Σερρών». (Χρησιδάνειο). (Εισηγ.: Δ. Γιαννάκης – Σ. Σίκαλος)
Αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η εξουσιοδότηση της Δ.Ε. να ελέγξει το χρησιδάνειο που υπάρχει με τα καταστήματα στην Αθήνα με την επωνυμία «Το Μπακάλικο της Μεσσηνίας – Σερρών», τα οποία έκλεισαν απροειδοποίητα.

ΘΕΜΑ 8ο
 Αξιοποίηση του γωνιακού ακάλυπτου χώρου του «ΚΡΟΝΙΟΥ» – Προτάσεις. (Εισηγ.: Γ.. Πασχάλης)
Εκφράστηκαν δημόσια ευχαριστίες προς το Δ.Σ. της «Κωστοπουλείου Στέγης» για την παραχώρηση του γωνιακού ακάλυπτου χώρου του «ΚΡΟΝΙΟΥ» και αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ να γίνει μερικός εξωραϊσμός του χώρου.

ΘΕΜΑ 9ο
Ορισμός εκπροσώπου και αναπληρωτή του, στην Επιτροπή του Δήμου Σερρών για την άσκηση πλανόδιου εμπορίου αδειών τύπου Α’ και Β’, σύμφωνα με το άρθ. 1 παρ. 4 Ν.2323/ΦΕΚ 145/13.07.1995 τεύχος Α’.
Ορίστηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ:

●  Βασίλειος Πουλιάκας, Τακτικό μέλος
●  Κων/νος Γκόφης, Αναπληρωματικό μέλος