ΑΡΙΣΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών (ΚΕ.ΣΥ.Π. Σερρών), το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ποροΐων και το 4ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Σερρών, την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 στο Επιμελητήριο.

ΑΡΙΣΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»
Άριστη η συνεργασία του Επιμελητηρίου Σερρών με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών (ΚΕ.ΣΥ.Π. Σερρών), το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ποροΐων και το 4ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Σερρών για την Ημερίδα «Αναδεικνύω τον τόπου μου μέσω της Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 στο Επιμελητήριο.
Χαιρετισμό στήριξης της εκδήλωσης και συγχαρητήρια απηύθυνε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κος Χρήστος Μέγκλας, στον οποίο δόθηκε έτσι η ευκαιρία να αναφερθεί στις ενέργειες και στις προσπάθειες που κάνει το Επιμελητήριο Σερρών για την ανάπτυξη του τουρισμού και την προβολή με κάθε τρόπο των πλούσιων και μοναδικών τουριστικών αξιοθεάτων και προορισμών που διαθέτει ο Νομός Σερρών. Επίσης, έκανε σύντομη αναφορά στα αποτελέσματα εντάξεων σερραϊκών επενδυτικών σχεδίων στα Προγράμματα ΕΣΠΑ 2007-2013.
Τόνισε τις ενέργειες για την ανάδειξη της Αμφίπολης, για την δημιουργία του Κέντρου Τουριστικής Προβολής που λειτουργεί στο Επιμελητήριο και για τις Εκθέσεις που διοργανώνει (SER-EXPO 2017, Συμμετοχή στη Δ.Ε.Θ. κ.α.). Τέλος, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, κο Ιωάννη Μωυσιάδη, απένειμε επαίνους στους μαθητές του 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ που παρουσίασαν τις εργασίες τους για τους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής μας στην Ημερίδα.