Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ, ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ FRESKON (του Διεθνούς Εμπορικού Γεγονότος Φρούτων και Λαχανικών 27-29.04.2017) ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ στο Διεθνές Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ, ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ FRESKON ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κος Χρήστος Μέγκλας, παραβρέθηκε στα εγκαίνια της FRESKON, του Διεθνούς Εμπορικού Γεγονότος Φρούτων και Λαχανικών, τα οποία πραγματοποίησε χθες, Πέμπτη, στο Διεθνές Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελος Αποστόλου.
Στις επαφές που είχε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Αποστόλου, όσο και με την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, τον Πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσο Τζήκα, την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας, κ. Θεοφάνη Παπά και τον Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Σπύρος Πέγκα, ο Πρόεδρος, κος Μέγκλας, τόνισε τις αναπτυξιακές δυνατότητες του Νομού στον πρωτογενή τομέα και ειδικότερα την ανάγκη ενίσχυσης της μεταποίησης στον τομέα των τροφίμων. Προς την κατεύθυνση αυτή στρέφονται οι ενέργειες του Επιμελητηρίου,  μεταξύ των οποίων είναι και η συμμετοχή του στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Κεντρικής Μακεδονίας και η δημιουργία Κέντρου Διακίνησης Αγροτικών Προϊόντων στο Ν. Σερρών.
Η FRESKON θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Απριλίου και συγκεντρώνει περίπου 200 εκθέτες από την Αργεντινή, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Κύπρο, το Ιράκ, την Αλβανία, την Αυστραλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, τη Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και τον Καναδά.
Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://freskon.helexpo.gr/