Βράβευση του Σερραϊκού Περιπτέρου

Η βράβευση του σερραϊκού Περιπτέρου από τον Πρόεδρο της HELEXPO ήταν το επιστέγασμα της πολύ καλής παρουσίας στην 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Στην τελετή της Κυριακής, 18 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της HELEXPO κ. Πάρις Μαυρίδης απένειμε το βραβείο διοργανωτή στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Αριστείδη Δρογαλά και στον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Γιάννη Μωυσιάδη, συγχαίροντας τους δύο άντρες για την αξιέπαινη πρωτοβουλία και την άρτια διοργάνωση.
Άλλωστε, τα σχόλια των (περισσότερων από 200.000) επισκεπτών ήταν κάτι παραπάνω από κολακευτικά. Το περίπτερο 6 της Δ.Ε.Θ. που φιλοξένησε την τιμώμενη περιοχή, τον Νομό Σερρών, ξεχώρισε μεταξύ όλων, παρέχοντας τη δυνατότητα στους Βορειοελλαδίτες που το επισκέφτηκαν, να γνωρίσουν από κοντά τον Νομό και τις ομορφιές του, να ξεναγηθούν στον ιδιαίτερα καλαίσθητο και λειτουργικό χωρο και να ανακαλύψουν τις δυνατότητες του τόπου, μέσα από τις σερραϊκές επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Δρογαλάς εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη συνολική σερραϊκή παρουσία, ευχαρίστησε την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη συνεργασία, τους Δήμους που συμμετείχαν και κυρίως τους επιχειρηματίες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παρουσιάζοντας τις δραστηριότητες και τα προϊόντα τους, με χαμόγελο και απόλυτα θετική και φιλόξενη διάθεση.
Παράλληλα, ο κ. Δρογαλάς τόνισε: "Ο πήχυς για το Επιμελητήριο έχει τοποθετηθεί ακόμη ψηλότερα, καθώς η συμμετοχή στη Δ.Ε.Θ. ως τιμώμενη περιοχή (για πρώτη φορά στην ιστορία της έκθεσης) στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ταυτόχρονα αποτέλεσε την καλύτερη δυνατή συνέχεια στις επιτυχημένες παρουσίες του Επιμελητηρίου Σερρών στην πλατεία Συντάγματος και σε όλες τις διοργανώσεις όπου συμμετείχε τα τελευταία χρόνια.
Η εξωστρέφεια που κάποτε αποτελούσε φιλόδοξο σύνθημα, είναι πλέον το "σήμα κατατεθέν" για το Επιμελητήριο Σερρών."