ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: «ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ‘ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕΣΩ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ & ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ – ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ΄ 08.11.2013»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα με θέμα «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕΣΩ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ & ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ – ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ» την Πέμπτη 07 Νοεμβρίου, στην αίθουσα Γεώργιος Χρηστίδης του Επιμελητηρίου Σερρών.  Η Ημερίδα συνδιοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Σερρών, τον Σύλλογο Αποφοίτων Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας, την Σχολική Σύμβουλο Οικιακής Οικονομίας Βόρειας Ελλάδας, τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Σερρών-Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων. Σε μία κατάμεστη αίθουσα, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για θέματα διατροφής και της σχέσης της με την οικονομική κρίση, για τις νέες διατροφικές αντιλήψεις αλλά και την αλλαγή των διατροφικών μας συνηθειών.

 Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Σερρών, στην κατάμεστη αίθουσα , χαιρετισμό απεύθυνε ο Γενικός Γραμματέας κ.  Ιωάννης Κίρπτισας. Παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Χρήστος Μέγκλας, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Γιαννάκης καθώς και ο κ. Ζήσης Νίκος ο οποίος συνέβαλλε και στη διοργάνωση. Οι ομιλητές που πλαισίωσαν την Ημερίδα ήταν η κα. Παντάλη Μαγδαληνή, ο κ. Λαζαρίδης Χαράλαμπος, ο κ. Γαλάνης Νικόλαος, ο κ. Σιώπης Στυλιανός καθώς και η κα. Ντάμα Μαρία η οποία είναι η συντονίστρια του προγράμματος Αγωγής Υγείας του Γυμνασίου Ηράκλειας, που παρουσίασε την έρευνά του μέσα από ένα παιχνίδι ρόλων των μαθητών.

Σχετικά Αρχεία: