Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας την Δευτέρα 19.12.2022 στις 17.30

Απαραίτητες πληροφορίες προς τους επιχειρηματίες σχετικά με την εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας στην εργασία θα δοθούν σε σχετική ενημερωτική εκδήλωση, που συνδιοργανώνουν τα Επιμελητήρια Σερρών, Δράμας, Καβάλας, το 2ο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος οι ΟΕΒΕΣ Σερρών, Δράμας και Καβάλας, οι ΕΦΕΕ Σερρών και Δράμας και ο Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Καβάλας.
Συγκεκριμένα , η εκδήλωση έχει τίτλο «Ψηφιακή Κάρτας Εργασίας Εργάνη ΙΙ» και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 στις 17.30.
Το θέμα της εκδήλωσης αφορά το συνολικό πλαίσιο για το ωράριο εργασίας των εργαζομένων, τα χρονικά όρια εργασίας καθώς και ό,τι ισχύει για την εργασία τις Κυριακές και για τα διαλείμματα στην εργασία.
Εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Νίκος Α.Φραγκιαδάκης-,Λογιστής-Φοροτεχνικός, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Μέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών , που θα αναλύσει όλο το ισχύον πλαίσιο , θα ενημερώσει και θα καθοδηγήσει τους επιχειρηματίες ώστε να ανταποκριθούν χωρίς προβλήματα στα νέα δεδομένα.
Να σημειωθεί πως το link της σύνδεσης στην πλατφόρμα webex είναι το ακόλουθο:
Meeting number: 2744 169 8787
Password: ePa3JHAWG35