ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ “Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ COVID ΕΠΟΧΗ” ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ EMPLOYOUTH ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18.02.2021 & ΩΡΑ 12:30

Το Επιμελητήριο Σερρών προσκαλεί επιχειρήσεις, πολίτες, φορείς του δημοσίου τομέα, ερευνητικά / ακαδημαϊκά κέντρα σε ενημερωτική εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα στην covidεποχή.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 12:30.  Λόγω των περιοριστικών μέτρων πρόληψης ενάντια στον covid-19, η συμμετοχή στην εκδήλωση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom. Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση πατήστε εδώ.

Τα θέματα που θα παρουσιασθούν και θα συζητηθούν είναι: η αξία των δεδομένων σχετικά με νέους τρόπους παραγωγής γνώσης και ανάπτυξης, και η αξιοποίηση τους σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικότητας ενώ θα παρουσιαστούν και οι πρωτοβουλίες για την δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης στην διασυνοριακή περιοχή στο πλαίσιο του έργου EMPLOYOUTH.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «EMPLOYOUTH» το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών, στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg IPA CBC CCI 2014 TC 16 I5CB 009, και το οποίο αφορά σε δράσεις ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας στην διασυνοριακή περιοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο: Τηλ. 23210 99732 – email: eves@eves.gr  

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση πατήστε εδώ.