ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Σάββατο 1/9 – Τρίτη 4/9/2012

     Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Σμύρνης και σε συνεργασία με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στη Σμύρνη για τη χρονική περίοδο Σάββατο 1/9 –  Τρίτη 4/9/2012.
     Η Διεθνής Έκθεση της Σμύρνης είναι ίσως η μακροβιότερη έκθεση της Τουρκίας και σύμφωνα με δημοσιευμένα στατιστικά στοιχεία το 2011 φιλοξένησε 1.052 εκθέτες από τους οποίους οι 803 ήταν Τούρκοι και οι 249 αλλοδαποί ενώ τη διοργάνωση επισκέφτηκαν 1.410.975 άτομα.

      Η 81η Διεθνής Έκθεση της Σμύρνης θα φιλοξενηθεί σε έκταση 55.000 τμ στο Kulturpark και θα περιλαμβάνει μία σειρά προϊόντων και υπηρεσιών όπως βιολογική καλλιέργεια, τεχνολογία τροφίμων, κατασκευαστικά και οικοδομικά υλικά, έπιπλα και διακόσμηση, εκδόσεις, βιβλία, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά, πληροφορική, τηλεπικοινωνίες, κλιματισμός, επιβατικά αυτοκίνητα, χημικά προϊόντα, υγεία.
    Το κόστος συμμετοχής  ανέρχεται στα 350 ευρώ  ανά άτομο με Φ.Π.Α. και περιλαμβάνει τη μεταφορά από και προς το Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», μετάβαση και επιστροφή αεροπορικώς μέσω Χίου, διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή, μετακίνηση από και προς τον εκθεσιακό χώρο, περιηγήσεις στην Έφεσσο και στο Κιρκιτζέ με λεωφορείο, καθώς και ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια και φόρους αεροδρομίων.

    Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις καθώς και για δήλωση συμμετοχής σύντομα, μπορείτε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο Σερρών στο τηλέφωνο 2321099710 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.  
    Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων.

                                                                                    Με εκτίμηση
                                                          Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών

                                                                               Χρήστος Μέγκλας