Δ.Τ. ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ 16 ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ 83η ΔΕΘ – ΤΕΤΑΡΤΗ 12/09/2018.ΜΗΝΥΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ & ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ 16 ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ 83η ΔΕΘ. Πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου και επισκέφτηκε το Περίπτερό του χθες, Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, με την ευκαιρία της Τελετής των Εγκαινίων, που ευλόγησε εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ & ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ 16 ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ 83η ΔΕΘ

Πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου και επισκέφτηκε το Περίπτερό του χθες, Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, με την ευκαιρία της Τελετής των Εγκαινίων, που ευλόγησε εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης. Τα Εγκαίνια λάμπρυναν με την παρουσία τους Βουλευτές, ο Περιφερειάρχης Κ.Μ., ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σερρών, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ.Μ., Παναγιώτης Σπυρόπουλος, οι Δήμαρχοι Εμμανουήλ Παπά και Σιντικής, Δημήτρης Νότας και Φώτης Δομουχτσής αντίστοιχα και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων και συνδικαλιστικών επαγγελματικών φορέων καθώς και της Διοίκησης της ΔΕΘ, και άλλων φορέων και συλλόγων, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΣ καθώς και ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ, Θωμάς Αλγιανάκογλου και ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος.
Προηγήθηκε η Φλόγα της Αγάπης, στο πλαίσιο της 16ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Αιμοδοσίας την οποία υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου, μαζί με πλήθος επισκεπτών και θεατών, εν μέσω θαυμασμού και χειροκροτημάτων.
Ο Πρόεδρος, Χρήστος Μέγκλας, στην ομιλία του, αφού καλωσόρισε όλους, συνεχάρη όλους τους εκθέτες όλων των τομέων (μεταποίηση, εμπόριο, υπηρεσίες, τουρισμός), που καθιστούν για άλλη μια φορά το Περίπτερο του Επιμελητηρίου πολύ ελκυστικό  για τους επισκέπτες της Έκθεσης. Αναφέρθηκε στις προτάσεις του Επιμελητηρίου για την ανάπτυξη του Ν. Σερρών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αναγκαιότητα παραχώρησης του Στρατοπέδου Κολοκοτρώνη στο Επιμελητήριο για τη δημιουργία μόνιμου Εκθεσιακού Κέντρου στις Σέρρες και τους προσκάλεσε όλους στη SEREXPO 2018 |27-30.09| και στο Agribusiness Forum |30.10-03.11|.
Ακολούθησε χαιρετισμός του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα,  ο οποίος από κοινού με τους Βουλευτές Σερρών, Κώστα Καραμανλή και Φωτεινή Αραμπατζή, τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Σερρών, Ιωάννη Μωυσιάδη και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου έκοψαν την κορδέλα και περιηγήθηκαν στα stand των εκθετών.