Επίσκεψη του ΕΒΕΣ στην εταιρεία FLOS AΒΕΕΑ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΗ FLOS AΒΕΕΑ

Μία ακόμη ξεχωριστή επιχείρηση, που αποτελεί στόλισμα και καμάρι για το νομό μας, επισκέφτηκαν μέλη της διοίκησης και στελέχη του Επιμελητηρίου, στις 22 Ιανουαρίου,  στην προσπάθεια να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα, τα συστήματα παραγωγής και να συζητήσουν με τους ιδιοκτήτες της τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Πρόκειται για τη μονάδα παραγωγής απορρυπαντικών FLOS ΑΒΕΕΑ, στη ΒΙ. ΠΕ. Σερρών, όπου οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου είχαν θερμή υποδοχή από την Πρόεδρο, κ. Σοφία Παπαπαναγιώτου και το Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Κώστα Παπαπαναγιώτου, καθώς και από το προσωπικό της επιχείρησης, οι οποίοι τους ξενάγησαν στους χώρους παραγωγής του εργοστασίου.

Οι εντυπώσεις ήταν άριστες, καθώς πρόκειται για μία επιχείρηση που παράγει με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, μία τεράστια γκάμα απορρυπαντικών οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας, τα οποία στην κυριολεξία δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα άλλα πιο γνωστά προϊόντα του είδους που κυκλοφορούν στην αγορά. Η εταιρεία κατασκευάζει η ίδια με σύγχρονα μηχανήματα και τις συσκευασίες (πλαστικές φιάλες και πώματα) των απορρυπαντικών που παράγει. Επίσης, στην οροφή του κτιρίου του εργοστασίου έχει τοποθετηθεί ένα πρωτοποριακό φωτοφολταϊκό σύστημα,  για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία, στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό, χημικούς, μηχανικούς κ.ά., παράγοντας ανταγωνιστικά προϊόντα υπό το άριστο διοικητικό μάνατζμεντ των ιδιοκτητών της. Εκτός από το αξιοσημείωτο μερίδιο της εγχώριας αγοράς που κατάφερε να καλύψει η εταιρεία, παρά το μεγάλο ανταγωνισμό των γνωστών κολοσσών του κλάδου, μέρος της παραγωγής της FLOS AΒΕΕΑ  αποστέλλεται προς εξαγωγή, κυρίως στις βαλκανικές χώρες.

Ύστερα από την περιήγηση στους χώρους παραγωγής ακολούθησε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για τα θέματα που απασχολούν την εταιρεία και τη ΒΙ.ΠΕ. Σερρών και η κυρία Σοφία  και ο κύριος Κώστας Παπαπαναγιώτου, ζήτησαν από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου συγκεκριμένες παρεμβάσεις για την προώθηση της επίλυσης θεμάτων που αφορούν το σύνολο των επιχειρήσεων στη ΒΙ.ΠΕ., αλλά και την ανάληψη πρωτοβουλιών προς την κατεύθυνση τόσο της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, δεδομένης και της κρίσιμης οικονομικής συγκυρίας , όσο και της ενίσχυσης της εξωστρέφειας.

Ο Πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης, υποσχέθηκαν ότι θα είναι συνεχώς σε εγρήγορση προς την προώθηση επίλυσης όλων των ζητημάτων που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα των Σερρών, στους κόλπους της οποίας μάλιστα, βρίσκονται επιχειρήσεις τέτοιας ποιότητας, όπως η FLOS ΑΒΕΕΑ.