ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κος Γεώργιος Καρατζαφέρης στο Εμπορικό Επιμελητήριο Σερρών όπου τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του  Ε.Β.Ε.Σ κος Χρήστος Μέγκλας, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Γιαννάκης και ο Οικονομικός Επόπτης Θωμάς Τενεκετζής.

 Στον Πρόεδρο του Λ.Α.Ο.Σ. επιδόθηκε φάκελος με στοιχεία όπου μεταξύ άλλων καταγράφονταν η θέση του Νομού Σερρών (προτελευταία) ως προς το κατά κεφαλήν εισόδημα, τα πεδία παρέμβασης και οι προτάσεις – διεκδικήσεις του Επιμελητηρίου Σερρών από το Ελληνικό Δημόσιο, τα προβλήματα της ΒΙ.ΠΕ. Σερρών, πίνακας κατάταξης των ελληνικών εξαγωγών αγροτικών προϊόντων στην Ε.Ε. στον οποίο διαπιστώνεται η χαμηλή θέση της χώρας μας κ.α.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου παρουσίασε τις θέσεις του Ε.Β.Ε.Σ. για την ανάπτυξη του Νομού, τις ευκαιρίες επενδύσεων στον τόπο και τις δυνατότητες αύξησης της αγροτικής παραγωγής και ενίσχυσης της μεταποιητικής δραστηριότητας με παράλληλη αύξηση των εξαγωγών  των Σερραϊκών επιχειρήσεων.

Τέλος, ο κύριος Μέγκλας στάθηκε στην πείρα του Προέδρου του ΛΑΟΣ στα Ευρωπαϊκά θέματα που θα μπορούσε να φανεί πολύ σημαντική για την προώθηση του αιτήματός του ΕΒΕΣ  για αύξηση του ποσοστού ενίσχυσης του Νομού Σερρών μέσω του επενδυτικού νόμου, με κύριο στόχο την  άνοδο του  ακριτικού Νομού Σερρών ως προς το κατά κεφαλήν ΑΕΠ και την Ανάπτυξή του.